Wednesday, August 5, 2009

Susulan terjahan lagi!!!

Gambow2 ni semua di cilok dr blog bro DJ EPOI.. hehhe sebab teruja sgt ngan gambo si ben 10 ni.. heheheh.. so aku upload semula ler, smlm lupa nak snap guna camera sendiri.. heheh tq bro..


Paling tak tahan tengok pic ni... senyuman BEN 10 sgt mencairkan... huhuhu.. kalau auntie ada baby girl mmg dah booking tau si ben10 ni.. hahahhaha... mmg suka sgt tengok muka dia... heheh ikut mak ayah nya yg comel jugak.. hihi

muka auntie oun bolat kemain... sama cam ben 10... heheh chubby gilerr la auntie ni...


blom panas enjin.. masa baru sampai dia meraung... hihi.. tp tak pedulik nak gak peluk dia.. hehhehee


ni haaa dia famliy blogger paling sporting.. emak, ayah n anak dia sekali.. nanti lenkali jumpa sekali ngan abg2 ben10 si robocop ngan sponge bob k... hehehe


huwaaaaaaaa.. tak sanggup tengok muka auntie yg sembap plus kembang semangkuk ni.. apa taknya duk spital tak kemana2.. makin ler kembang jdnya.. huhuhu...pasni mmg nak kena diet sesangat n mintak petua dr sue camana nak slim balik... khekhekheeee.. thanx bro n family.. nti ieda n captain joy terjah umah bro with our junior lak yer... hehehe

11 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

berapa berat eida sekarang??
nampak sangat tembam..akak pun lebih kurang eida lah sekarang....hurmm by the time nak bersalin lagi bertambah la tembamnya ..huhuhuu takooott....camner nak kurus balik

fuadnis said...

wooo...kak eida sgt chubby key..he..he..ni kene pantang sungguh2 ni utk mendapat bentuk badan yg ideal kembali..he..he..gurau jek..yg penting abg sayang..

nis pun berat tak turun2 lagik nih!!

@e_da said...

kak su.. mmg menakutkan.. doc kata ida byk air... naik 20kg.. dahsyat kan... 1 lg sebab ida takde alahan.. naik sihat jek.. hahahah..
tp yg ketara naik sebab duk spital.. tak buat keje apa mendadak la tembamnya...


nis betul.. abang sayang.. lepas ni nak pow abg g slimming.. hahahhahaah

yani_worldpeace said...

tembam cam auntie nye gak...bulatnye eida...takpe...tembam berisi ok je, jgn pl tembam tak berisi...hehehe

puterikurekure said...

takpe2. tembam skang boleh dimaafkan.
:)

tembam ada isi kata orang.

suked8787 said...

Eida...xpa tembam2 pun comeyyy...ala gebu2 gitew....lepak arrr...lepas ni sure eida boleh kurus balik...jaga pemakanan masa dlm pntang...bg baby fully breastfeed masa pantang nnt...ambik masa gak nk slim balik...ok. try the best n good luck!

@e_da said...

Yanie.. ni la berisi segala-galanya.. takpela berkorban sekali sekala.. hehehe


puterikure-kure ... ada isi.. kita lg berisi kan.. hehhe


suked.. insya allah cuba la mana yg the best.. mintak2la leh kurus... banyak baju takleh pakai kang.. hehehhe

masviona said...

yup ben10 tuh mmg cute n chomel pun tembam n putih kan...geram jer yg mak dia suked tuh pun muka licin putih gebusss halus mulus gak...hiksss

Zura Hasan said...

eeiii...comelnye ben10 tue...rase nk geget2 jer pp dia tu...

aYu said...

kak ida..bestnye..hihi...
ben10 mmg cute giler.
da besaar..msti ensem..hehe

Idalara said...

salam eida..
tak bersalin lg ke...alaa..kesiannya adik akak ni..kalau dekat kak ida hntr almond london tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah