Friday, August 14, 2009

Gud Bye Papa.....

Esok mama n mika nak balik kg.. bermulanya episod berpantang di kampung... banyak yg nak dibuat di kg.. ikan haruan segar pun dah menanti tuk mama.. berpantang dengan betul dan nak berurut sket... tukmika lak mak tok nak ubat sakit kuning mika .. harap2 sgt anak mama ni cepat sembuh ya.. mama risau sayang mama ni sakit...

Jelingan manja mika ni nanti akan buat papa rindu dan teringat-ingat.. mama akan mms selalu pic mika tuk papa.. heheh

Rasa tak sanggup nak pisah ngan papa..tp apakan daya ... tuk kebaikan mama n mika.. mak tok nak jaga kat kg.. nanti papa jgn lupa tgk kami selalu tau.. mama ler sure rindu sgt kat papa.. kuikuiiiiiii...

baru usia seminggu mcm2 memek muka mika dah buat.. papa n mama terhibur sgt2...


Babai papa.. nti kami rindu kat papa... mama n mika luv papa so much.... tq 4 everything papa jaga mama n mika .. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


*duk kg nanti dah takleh nak update selalu... huhuh.... tu pun kalau ada line 3g.. huaaaa

13 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Danish!!! Gibik2 baiknyer tenung Uncle Dj!!! huhuuuuuuuuuu.....

Tajam sungguh tenungan tuh!!
Boleh Bikin Gadis Melaya terakhir terpikat owh!!

Selamat Berpantang kat kampung nooo...
Buat Captain Joy......anda skank dah boleh join semula aktiviti2 berbeskal ....Lu....
Posa2 main beskal best owhhhhhhhh........baru boleh Upgrade Stamina huhuuuuuuu.......

Boring2 boleh roger Gua.....kita lepak2 kat tempat Gua meniaga kat bazar ramadan huhuuuuuuuuuuu

fuadnis said...

apa ni mika..suka tgkap gambar tayang dada..tak bagus tau..kih..kih..

erm..mika tak pakai barut ke??nanti perot masuk angin..jaga2....

Wife to Firdaus Ghazali said...

cutenya mika...bestkan kak bila da ada baby...:)

yatie chomeyl said...

selamat berpantang ida...

DYLA said...

comel & chubby la mika ni...

pandai dah menjeling2 amik gmbr.

slamat pulang ke kmpg ye mika. take care

IdaShah said...

mika pndi menjeling lah
muka mika bolattt
geram tgk

AshAnas said...

selamat berpantang... jaga pantang betul2 ye... bkn utk skrg kan, tp utk hari tua esok ni...

nba-Nur said...

Salam.. Hi Eida.. Nur ucapkan "Selamat berpantang"..

Comelnya Mika.. kejap je dah semangat bdn baby.. Fully brestfeed ke?

puterikurekure said...

jaga diri dan mika bebaik ok.
:D

Mama Uda said...

selamat berpantang di kampung.. kesian papanya tinggak sorang2..

Diamilikku said...

comelnya mika...mbam mbam jugak ye..suka la ieda dapat baby mbam mbam...heheheheheh....

rizal said...

Selamat Berpantang.

Nanti dah besar sket buleh beli buku ngan uncle jijal yer mika.

Nanti dapat diskaun. hehe

Selamat Selamat selamat semuanya
dan selamat berRamadhan juga :)

zerol_ewan said...

congrates 4 yur newborn.. cumil n babam..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah