Tuesday, August 25, 2009

Macam-macam MIKA!

Bila tengah duk dalam pantang ni.. banyakla masa terluang bila mika tido... aku lak takleh la nak tido sama gak.. hahah.. pantang tu... duk umah mak lg la plak.. everything banyak mak yg buatkan itu ini.. hehhehe

Kalau takde keje.. mengadap tv sambil mgadap si buah hati ni tido... smlm masa tgh tgk tv aku terperasan aksi mika ni... kalau siang mak aku tak bedungkan sgt dia.. kesiankan panas... tangan dia kalau pakaikan sarung pun kejap2 je tanggal...

Aksi tido dah mcm org tua jek gayanya... sarung tangan pun dah tertanggal.. mcm2 la perangai anak mama ni...

masa dia tengah tido mama buang kuku dia.. skit dia tak terjaga.. kalau tak jangan harap dapat potong kuku dia.. kesana sini je tangan dia.. kuku dah panjang sgt takut dia cakar muka dia time sarung tangan tu tercabut...

tangan yg comelllllllllllll...................... eeeeeeeeeeeee geram nak geget2 jek rasa. aummmmmmmmmmmm

6 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

baru teringat, nak cari baju lubang2 ni. hari tu dah jumpa, tapi alang tak kenan lak. gaji ni harus tambah koleksi baju lagi ni.

:)

SSulieana said...

alololo tembamnye jari jemari dia...mmg geram lah tgk...

wanie said...

alahai cute nye mika tido..

*SiRibenMerah said...

ayang pon geram jugakkk..
grrrrr~ geget mikha..

+NADS+ said...

comel jer...geram kan...

rizal said...

aha cutenya itu baby.

Alhamdulilah semuanya sihat.

Abang rizal doakan ida sekeluarha sihat dan mendapat berkat juga di bulan ramadhan yang mulia ini.

Baby mika tangan kat dahi terfikir, papa pergi tarawikh tak? huhu.

Salam.. orait gtg dah lambat dah ni.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah