Thursday, September 10, 2009

Gaya tido mika... mcm2 daaaa

Ni semua aksi spontan.... Mika ni kan kalau tak kena bedung tangan dia mcm2 aksi.. dia ni suka menggeliat.. jd posisi tido akan bertukar2 bila dia menggeliat tu.. seronok aku tengok... masa tu standby kamera je la.. mak aku kata aku ni takde keje.. hahhaha

sarung tangan sengaja aku tanggalkan sebab nak tgk jari-jari comel dia... gaya mcm atok je tido nih...


ni apa kes lak ni..mcm org sejuk je sayang...


ni aksi manja... sweet sgt.. muka innocent jek.. rasa mcm grrrrrrrrrrrrr.. geget kang..

yg ni pun cute.. dah mcm rupa org mendagu jek... mcm2 la mika ni... buat mama rindu je bila mama keje nanti.. adoilaaa... papa nak duk umah je jaga mika leh tak.. malas nak keje.. kuikuikuikkuiiii

6 bebelan kawanku:

Dj Epoi said...

Dh macam pelakun & Model dah siut!
Heheheheeheheh.....

Ikut GAya mak Mika dolow2 la kan?

Diamilikku said...

tomeinya ieda..ish ish ish..tak sabar nak ada baby baru nih..rindunya melayan aksi2 baby....

puterikurekure said...

awat la comey sangat2 ni...

+NADS+ said...

comey kan...rase cam nak jaga sendiri jer kan...

fuadnis said...

comelnye dia....aauummm..!!

*SiRibenMerah said...

amboi... aksi dia.. macam menyuruh2 ayang p gomoi dia neh..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah