Thursday, September 17, 2009

Penampilan Ekslusif mama mika.... hahhaaa...

wajah sebelum bersalin (yg pegang baby afiq tu) dan selepas 38hari selepas bersalin (tudung brown)...

Amboi... tajuk?? ngalahkan glamerr sgt kan... perasaaan......... entry ni ditujukan khas tuk ANIS dan BRO DJ EPOI... tunjuk muka je dulu ek... full version nti masa raya la.. coz nak suprisekan gak tuk papa mika.. hihihiiii .. lama tak jumpa papa mika ni.. raya nanti dia balik...

tengok saje la muka aku yg aku pegang ben 10 si afiq tu... kemain tembam sama naik nak lawan pipi afiq... hahhaa, afiq takpela dia bam bam dia cute, aku bam bam tah jd rupa hape ntah.. hehhehe.. takut tau tgk muka sendiri masa tu.. aku rasa mcm bukan muka aku sendiri.. mcm taknak tgk cermin pun ada.. tp pasrah jerla.. masa tu kat spital .. terlebih rehat gamaknya tu yg mcm kena pam 1 badan... bayangkan la duduk wad 16 hari sampai hari kelahiran mika.. mana taknya.. hari2 rehat duk ngadap syiling, dinding, laptop kat spital tu.. baring duduk, baring duduk tak buat apa.. tu la jadinya..............


Pic muka aku yg latest yg pakai tudung brown tu di hari yg ke 38 berpantang... masa tu kuar ngan adik yg g beli baju raya mika tu.. korang tgk la sendiri ada beza tak? kuikuiiiikuiiiiiiiiiiiiiii..


nti raya aku enterprem plak ngan baju raya ek.. ehheheh

11 bebelan kawanku:

suked8787 said...

Wowwww...ieda, kt muka tu dh slim ckit...tp kt bdn? kui3x

Don wori, kalu czer amik masa ckit nk kurus kt perut...muahahahaaaaa

DYLA said...

sungguh berseri mama mika pas bersalin!

IdaShah said...

muka dah kurusss
tahniah!

RaFFLeSiA MeRaH said...

aá...berseri seri, dah nampak kuwus.....

puterikurekure said...

mama mika dah susut ek.
bagusss...

selamat hari raya.
0-0 ek!
kisses and hugs for lil mika!

+NADS+ said...

alhamdulillah..
mama mika semalin comey...
raya nih melaram yer...
hehe...
oklah, eida...nad nak ucapkan selamat hari raya...maaf zahir batin...0-0 yer...

chugie said...

muka de beza skit kot.. tp still nak tengok 1 badan hehehe.. mesti dah slim melim ni.

isya said...

lain la muka.. nampak kurus..

*SiRibenMerah said...

woot woot...
da cun dah tuh.. hahaha..
chaiyok2 menguruskan badan..
anda pasti berjaya.. selim melim da vouge..
perghhhhhhh~
windunya kat kak eida..

fuadnis said...

wah..dah selim laa..chaiyok!chaiyok!tp still suprise lg tang badan ni..mesti dah mcm kerengga..jeles la nie..nis??ayoyo..takleh diet lebih2 la..nyusukan anak..(alasan...hehe..)

Dj Epoi said...

Salam.....

Walaweiiiiiiiiiiiii dah kurus sikit dari Gua siut heheheheheeh.....

TAHNIAH.....

Pasti Abg Captain kita tergoda walaweiooooooooooooooooo!! Kih!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah