Tuesday, October 6, 2009

Misi Membalas dendam...

Raya Hari tu kan aku baru abis pantang.. masa puasa dalam pantang.. so tak de maknanya nak shopping2... lg2 pulak nak tinggalkan mika waktu tu adalah tak wajar...hehehe

So semalam adalah misi membalas dendam shopping baju raya.. hahha org lain dah beraya setengah bulan aku baru nak cari baju raya..... sebab apa aku tak prepare awal.. kalau plan asal sepatutnya aku kan raya tu dlm pantang.. sekali mika dah kuar awal dr jangkaan.. sebelum tu takde la aku nak memikir nak beraya sgt. masa tu duk pikir baby je la.. raya2 belakang kira.. badan masa tu pun kalau nak beli baju takleh nak ukur sgt. nanti saiz berubah2 kan..

Inila hasil rembatan semalam.. heheh.. nak beli baju bahan kain ela lambat pulak nak tempah2 bagai.. so beli siap je la....



Ha amik.. puas hati 4 helai sekali.. hehe.. leh la pakai open house mana2 akan dtg.. khekhkeeee.. k daaa nak bawa mika g check up 2 bulan.... nti sambung update...

4 bebelan kawanku:

isya said...

wah..sekali amik 4!

Ira156 said...

takpe beli baju raya akhir2 lgpun dpt juga d pakai mna2 majlis yg akan dtg mcm pegi majlis org kawin kena pakai bju kurung jugakn.ngeh3....

Diarihatiku1976 said...

takpe... dah lama pakai uniform kan... sesekali..

Dj Epoi said...

Amboih..........balas dendam sunguh2 nih hehehehehheheh....

P/S - Yang Hijau tuh standby untuk open house rumah Gua eik...heheheh

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah