Tuesday, November 3, 2009

Hoyeaaaaaaaaaaaaaaaaa.. CUTI!!!!

Hari ni dengan rasminya aku MENCUTIKAN diri.. hehehhe.. sebenarnya berlaku BENCANA ALAM... jalan yang aku nak lalu menuju ke opis tu berlaku kejadian TANAH RUNTUH di SELAYANG HEIGHT... aku rasa sebab perumahan yg baru naik kat situ lg pulak sekarang ni hari-hari hujan...

elok je aku drive sampai kat selayang jalan dah stuck jam giler.. aku ingatkan ada accident... jalan menuju ke rawang dah jem.. jalan dah tutup.. masa jam tu pun kekawan aku dah call dah tanya2 nak lalu mana...kalau aku nak lalu higway kuar sg buloh pun agak tak baloi.. mau tengahari baru sampai.. memandangkan bos aku pun patah balik.. aku lagi la harus ikut.. heheheh



Ni waktu aku dah patah balik... jalan dah berderet kereta.. helikopter pun dah berlegar2 tengok kawasan...


Memasing kawan2 aku yg dtg dr arah KL pun patah balik.. memasing cuti lerr... :P aku pun dgn hati gumbira nak balik main ngan mika.. yea yea... Mr hubby sila luangkan diri anda jom kita g jalan-jalan.. kuikuikuikuiiiii

7 bebelan kawanku:

|| NaFiRaa || said...

oooo.. de baca kat paper tadi...

x suka kalo jalan jem.. tensen!!!
kalo bleh... rasa nak lompat pi jalan sebelah..ehehehehe

chugie said...

bestnye cuti.. oo..tinggal di rawang ke?? lor.. dekat lah rupenye kite ye.. heheheh.. kerja mana?

@e_da said...

nafiraa...betul tu.. bila dah dpt jalan sebelah tu legaaaaaaaa....


chugie.. ida duk kl tp keje kat templer park... suzi katne?

SSulieana said...

salam eda...su baru je masuk kje ni...su bersalin awal 3 minggu...bb kita lahir sama bulan la kan...hehehe..anyway congrats k!moga bb sihat slalu...

cicikwani said...

alasan je tu nak cuti.... wani dari rawang ok je dtg opis kat kl nih... lepas je hutan lipur kancing tu, jln dh block.. kat situ kan ada u turn... bas u turn balik.. masa tu jam pukul 6.20 pagi... last2 naik highway... ngam2 smpai opis 7.59am... sib baik sempat punch... huhuhuhuhu... nih masalah cm ne nak balik plak nih... tren musti penuh giler ari nih...

@e_da said...

sama-sama sue...


WANi.. masa ni adala peluang untuk bercuti... ehhehe

chugie said...

ida, saya tinggal kat area sg buloh. Kerja di Bdr Sri Damansara.. selalu lah juga ikut jln rawang kalau nak ke PERODUA HQ.. kadang2 ada training + meeting di sana.

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah