Wednesday, November 4, 2009

Masa untuk bermain....



Masa untuk bermain.. mika dah pandai tgk objek di depan dia.. memula mmg tak memberi apa2 respon.. tp lama kelamaan dia mula nampak n memberikan reaksi ... seolah2 bercakap2 ngan pooh mama tu.. heheh.. tu pooh mama masa sebelum ada mika.. la ni mika la bear kesayangan mama.. hihi..... mama dah belikan mika mickey mouse kan.. nti kita suh papa photoshoot kan okay...


mika sgt suka bila tak berbaju.. aksi2 ni diambil sebelum nak mandikan dia... geram tgk body dia yg dah montel tu.. kaki, tangan dah mula berisi.. rasa nak geget2 jek.. hehehhe.... ni kekonon bercakap ngan pooh la tu.. ada kala tgn mcm nak menumbuk2 si pooh tu.. hehhehe eeeeeeeeeee geram lerr mika ni.. ni yg buat mama tak senang duduk kat tempat kerja tau... grrrrrrrrrrrr

4 bebelan kawanku:

Beautiful Disaster said...

gmbr first tu cm mika nk boxing pooh tu jer.

|| NaFiRaa || said...

hehehehe... ensomnye dia~ geram untie tgk~

chugie said...

a'ah lah..setuju ngn beutiful disaster.. nak boxing ngan mama ye mika?? good boy mika ni.. pandai main dah ye..

isya said...

mmg berisi dah mika! nak geget gak boleh??? ;p

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah