Thursday, December 3, 2009

Camana Leh Terlupa!!!! my wedding Anniverssarry....

Nasib Baik belum terlewat!!!!



Petang td balik keje dalam keta baru aku teringat tarikh... hari ni 2hb 12.. ESOK?????





3 Disember 2009


=


=


=


My 3rd Wedding Anniversarry !!!



Tangan yg ketar berjabat tgn dengan TOK kadi! 3 tahun lepas!!!...




Semoga ikatan perkahwinan ini kekal hingga ke akhirnya... i lap u.. u lap me k... hehhehe



Selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 3 honey.. pejam celik kejap je rasa....



Aku nak tgk hubby aku ingat tak tarikh ni.. saje aku biarkan dia .. tp kalo tak ingat gak mmg aku kena ckp..(lelaki normal la tak ingat tarikh2 ni semua kan).. hehehhe kat mana nak celebrate ek??? ada cadangan?? tahun lepas aku celeberate berdua kat Restoran Berputar Menara KL... syok.... so tahun ni harus aku request tempat yg lg best... hik hik hik....


Tiada apa hadiah yang paling indah melainkan yang terpaling istimewa dalam hidup kita .... ni dia.....
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....


Buah hati pengarang jantung belahan jiwa mama n papa....
MUHAMMAD DANISH MIKHAIL hadiah ULANGTAHUN PERKAHWINAN KAMI TAHUN INI... :)
(tp aku nak tuntut hadiah lain gak.. khekhekheeeee)
sedang berfikir2 kat mana nak celebrate nanti...#$#%$^&*&&*(& *&%@#!

7 bebelan kawanku:

DYLA said...

Happy Anniversary eida..

sampai dah nak terlupe ek dek kerana mika la ni. hehehe...

anyway, moga kekal bahagia selamanya...

@e_da said...

thanx dylahihi mmg ralit melayan mika sampai lupa hari... ehheheh

chugie said...

wah.. dah 3rd annv tu.. anyway, happy loving to both.. congrates!

Diamilikku said...

ish ish ish...
betul la....anak no 1...
hubby jadi no 2 dah nih..
sampai anniversary pun lupa...nasib baik lupa tak terlepas lagi...kalau tak....hahahahahha....

nyway..happy 3rd anniversary...ieda kawin awal dua bulan je dari akak...akak nye anniversary feb nih....3rd one....semoga terus kekal bahagia sampai akhir nyawa....lahirkan lebih ramai zuriat permata hati yer

isya said...

hepi anniversary ida, ni kes mcm isya la ni.. hehe

yatie chomeyl said...

hepi 3rd annivessary ida

UnGu VioLet said...

hepi 3rd anniversary sis.. baby akak cuteeee yg amat...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah