Tuesday, December 29, 2009

My Lovely Family....

Minggu lepas kami balik kg papa di Perak... seronok kemain mika sebab ramai yg suka n sayang ngan dia.. sampai tok pah n tok ang dah mula rindu dia.. sebab keletah dia yg cerdik tu.. camana la mak tok johor tak nangis kata tokpah tengok cucu dia cenggini.......

Actually balik kg sebab hubby ada job amik gambo pengantin jiran umah mak dia... so alang2 kami pun bercuti panjang start khamis sampai ahad... seronok mika tgk pengantin sampai majlis akad nikah di masjid pun kami pegi.. mana papa pegi mama n mika tak tinggal punya.. heheheh

Ni la keletah baru mika... kal;au aku cabut puting dari mulut dia, jari n tangan2 tu tak tau diam.. asik la nak masuk jari dalam mulut.. sampai mulit dia comot ngan air liur.. tp nampak cute .. hehehheh

puas aku tarik jari dia suh kuarkan dari mulut.. tapi ke situ jugak tangan n jari dia pegi.. sedap sgt gaknya sedut jari dia tu..... kadang2 semua jari dia nak masukkan sampai dia buat nak muntah... hmmmm mika.. mika....


My lovely family..... tgk tu kat mana lg tangan dia.. ke muluit jugakkkkkkkkkkkkk....



love this pic.. papa n mika.....

balik kg.. mak cu n mak cik dia banyak bg hadiah kat mika... dapat baju berhelai2, duit lg.. yang ni dapat topi dari makcik masya dia.. topi tu cute tp besar la plak.. lambat lg mika leh pakai.. ehhehe... semakin hari semakin bijak.. mcm2 benda baru dia buat... kalau aku letak atas riba dia suka main rambut aku.. kalau terlepas tangan dari rambut dia mesti pegang baju aku kuat2 seolah-olah tak bagi aku pegi dari dia... kalau dengan papa suka tarik janggut.. sampai terjerit2 papa dia kesakitan kena tarik janggut.. hehehhe

9 bebelan kawanku:

isya said...

patut lama blog tak berupdate, mika balik kg ye.. ;)

Uda said...

salam..
alahai.. comel mika.. mata bulat.. bau jari mika mesti bes.. betul tak Ida? hehehe.. air liur bb bau best.. uda suka ambik bau..

AmiYs said...

amir pon suke beno masuk tgn dlm mulut skrg... x cukup tgn dia tgn org lain pun dia ngap jugak.. hahaha..

mika dah makin montel.. cute sgt2.. :)

puterikurekure said...

alalala mika oi. sama la ngan khalish tu. suka masukkan tangan dalam mulut. penat tegah. sia2 je.

=)

♥chentaMAYA™ said...

plez vote 4 me. num 5. chentamaya http://shawlsayucinta.blogspot.com/2009/12/undian-dibukajom-undi-mereka.html

IdaShah said...

seronok mika dpt byk hadiah
cute nya topi lion dia

Diamilikku said...

nampak mika susut kan...muka panjang jer.....heheheh..tapi tetap comel..aisy pun sama...suka masuk jari2 dalam mulut

yatie chomeyl said...

seronok ye mika dpt byk present & duit ;)

@e_da said...

isya..
bulan ni mika ulang alik asik balik kg jek... hihi

Uda..
mmg bau dia sedap kan.. kalau aor liur org tua ni dah busuk dah... hihihi

Amiys..

betul ler,... tak dpt tangan dia tangan mita pulak dia sedutnya.. sedap gaknyaa ek....


Puteri kure-kure...
Agaknya budak umur camni mmg tu la habit dia kan....


Chentamaya...
ok kalau menang share hadiah ek.. hihih

Idashah..
nanti baby baru ida pun mesti akan dapat banyak hadiah,.. sonokkk

kak su...
Memang betul badan susut tp makin memanjang... tp berat boleh tahan.. lenguh gak dukung lelama..

Yatie..
rezki budak2 kan.. mak tumpang sekaki.. hihih

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah