Wednesday, December 30, 2009

Sarip Dol Kg Dusun new version....

Korang ingat tak citer P ramlee.. Ada sarip Dol kg Dusun kacau awek dia tu.. ahhahah Tp tu version lama.. naik basikal pakai baju kemeja petak2 kan.. ha yang ni tahun 2010 punye version....



tengok hero Kg Dusun aku ni.. dah nampak macho dengan rambut terpacak nyer tu tp bila nangis pastu ada pooh bear pulak terus hilang macho... kalau awek nampak terus tak jadik nak ngorat ko mika... hehehheh

Tiap kali mika pakai kemeja mini dia ni mesti adik aku panggil dia sarip Dol.. ehheh .. baju tu cute jek.. aku nampak kat mall kat bt pahat dia pakaikan kat anak patung terus terpikat n beli kat mika.. actually masa dia 2 bulan dia da pakai tp besar la.. la ni dah ngam2 ngan badan dia... bila aku pakaikan dengan jeans dah mcm budak besor jek.. walhal baru nak masuk 5 bulan....

Ni pic smalam kitorg g midvalley ikut hubby jumpa client dia.. sambil tu aku n mika leh cuci mata n cuci purse... hehehheheh

Dia geram tgk lampu kipas.. kalau boring dia gigit2 bear tu... kalau boring gak dia isap jari... dah sehabis boring dia melalak la apa lagi... heheheh

9 bebelan kawanku:

pak long said...

salam...
amboi ensem pakai baju kotak..
teringat zaman kiter sekolah dulu..baju petak...silap boleh buat papan dam...hehehe

yatie chomeyl said...

aiseh, sarip dol main dgn pooh..kurang sikit markah bab macho tu hehee

HaLuSiNaSi said...

nmpk mcm dh besar pakai gitu.. heheh.. brp lama mika leh thn dok dlm stroller ek?

fuadnis said...

hensemla mika.....

mcm muka kak eida..tp bila menangis..mcm muka papa mika...haha..

Cik Puan*PIE said...

mcm bdk beso dh dia ye...ensem lak tu..pooh yg xtahan tu..menambahkan cutenye lagi

chugie said...

wah.. gambar ni nampak mika dah macam umur setahun..

Uda said...

salam..
ini boss besar ni..

+NADS+ said...

alalala...comelnyer mika...

isya said...

dah besar dah dia.. comel pakai bj tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah