Sunday, December 13, 2009

"Princess Kebaya Contest"

Aku nak join contest lg.. huhuhu cam tertarik lak dgn contest anjuran CIK WAWA SYAIDA ni...





MEH KITA TGK SYARAT-SYARATNYA...

Contest ni terbuka kepada semua bloggers. YES I AM...
Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang. I FOLLOW
Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni. OK
+ 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas. THN DPN 30 huhuhu


Sila upload SEKEPING SAHAJA gambar korang (gambar individu).

Gambar lama pun boleh...Gambar tu tak kisah la korang nak pakai kebaya labuh ke, kebaya pendek ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya ke, kebaya pahang ke, kebaya Indonesia ke…..apa-apa aje asalkan namanye kebaya…. ok cik wawa


Pastu, story mory sikit pasal gambar tu & mention jenis kebaya yang korang gayakan.

Entry tu mestilah guna tajuk ni
“PRINCESS KEBAYA CONTEST”
Princess kebaya tau…jangan letak nenek kebaya lak
Lastly, tinggalkan komen di entry ni bagi memudahkan wawa jengah blog korang.
Pemenang akan dinilai oleh pihak juri yang terlibat dari segi KEANGGUNAN dan KESOPANAN korang dalam menggayakan kebaya. So….posing la cam mana pun :)….tapi, gambar kebaya kawin korang yg dah sedia vogue de vass tu disqualified tau…….


Tarikh Akhir Penyertaan : 17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

So gambar ni aku pertaruhkan

Kenapa au letak gambo ni??
Kebaya ni antara kebaya yg paling aku suka.. kebaya labuh berkerawang warna brown..ada banyak koleksi lain tp yg ni kain dia unik sebab susah nak cari... kain batik merah hati design pokok buluh. (masa aku pakai ada sorang makcik tanya kat mana aku beli kain ni)... tak silap pic tahun 2005.. huhu masa ni kurus lg maaa... kalau boleh berazam nak pakai balik kebaya ni.. hihih ni azam tahun 2010 tau.. hihi(eh termasuk dlm citer contest ni plak kan..)


ok cik wawa if ada kekurangan bgtau ya... daaaa


1 bebelan kawanku:

wawa said...

salam kenal @e_da.....

thanks ye join contest wawa...
syarat suma dh ok....
btol...lain dr yang lain kain kebaya tu :) unik sgt =)
k good luck tau...tunggu result ye

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah