Tuesday, January 5, 2010

N3 pertama di tahun baru 2010

Masih mood penat berkenduri... nak upload gambar masih tak sempat.. mlm td pun tido awal sebab terlalu kepenatan... arini nak recover balik semua yang tercicir.... gambo kenduri esok la aku upload takpun mlm nanti.. keje-keje opis pun banyak... huhu tak tau mana 1 nak capai dulu.. sib baik student lum masuk lg.. minggu depan sure dah bz diorang dah mula sesi thn baru... huhu rasa kejap la pulak diorg cuti.. cuti la lg... huwaa..... apapun hidup perlu diteruskan... hiyaaaaaaaaa jom start wat keje.........

Nampaknya blog ni sudah ada followers yg ke 100 di awal tahun baru ni.. walaupun aku tau tak ramai yg membaca blog aku ni tp alhamdulillah aku tetap ada kawan-kawan yg sudi menyinggah.... thanx to all......

2 bebelan kawanku:

nURmALa mAZLan said...

Fuh!!! Sama arr… awal thn baru ni masih x de mood nak update blog banyak2..mashi lagi layan bluess

cicikwani said...

wani la salah sorang followers tu... hehehehhe... bace je maleh nak komen2... thanks hadiah kawin tu 'ek... dh mcm2 masak guna periuk2 tu... memang berbaloi... hehehehehe....

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah