Thursday, February 11, 2010

Nak Berkenalan boleh??

 Petang semalam aku bawa mak kuar jap g care4.. saje nak jalan2 n beli brg sket... biasanya kalau jalan2 shopping mall ni aku tak bg sgt mak aku bawa handbag dia pun tak mau susah nti nak pegang barang nak pegang hanbag.. so purse n handfon dia masuk dlm beg aku je senang....

 Pic en google sekadar hiasan

Tapi balik semalam aku lupa nak keluarkan... dan pagi ni aku terbawa g keje sekali fon mak aku tu.. aku perasan pun bila ada terdengar sms  masuk.. laaa hp mak terbawa pulak... bila buka sms tu aku pun bacala... setau aku mak aku tu tak reti sgt nak guna sms2 ni... sebab mata dia tak nampak sgt..

" hi awek, boleh kita berkenalan.. saya rosman..."

wahh  ni mesti main hantar ikut nombor sesuka dia je.. sebab bila aku check dlm fon mak aku takde number tu pun...

akupun cam marah la sesuka je dia hantar sms kat fon mak aku mcm tu..

aku balas ni je
"GILA KE"
nak je aku tulis.. ni fon nenek orang la...

sib baik mak aku ada 2 fon.. hahah canggih mak... 1 nya fon sedia ada dia guna Maxis...
1 lg aku belikan number 019 yg guna 1+3 tu.. kan free kalau bergayut 4 number tu...
hubby amik 4 number, hubby, aku, mak n mertua aku.. so kitorg 4 org ni free la kalau calling2 kan.. kan ke jimat.. aku kan jenis 1 hari dekat 10 kali call mak aku.. so leh byk jimat kat situ...
Bill celcom mak aku ni pun ku yg bayarkan.. senang sket dia.. yg maxis tu sebab dia dah guna family number dgn abah .. lg pulak ramai sedara mara tau number maxis tu .. tu yg biarla pakai 2 fon pun...

sambung citer  td.. org tu balas balik " Saya rasa awak yang Gila, pepagi bg sms kat saya mcm tu" ewahh dah la kau sesat nombor main sms je kat mak aku leh marah aku balik...hmm lepas tu aku tak reply pun kuasa aku layan org tak tentu hala ni...

aku call 019 mak.. mak aku kata bukan baru ni je.. haritu tengah malam kul 2 ada org call ajak berborak... mak aku angkat tp tak kenal kan.. so mak letak la.. dia call lg ajak berborak2 nak berkenalan tgh2 malam.. sudahnya abah aku yg angkat.. padan muka.... ni mesti lelaki nak cari awek tp main hentam je number.. ada ke cara mcm tu.. geram tul aku.. aku mcm nak suh mak beli number lain je. tp mak kata susah ramai dah tau number tu.. hmmm takpela.. kalau ada yg mengacau lg siapla.. mak aku plak jd takut.. aku cuma pesan kalau ada number yg tak kenal tu yg takde dlm senarai fon mak tak payah angkat...

3 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

budak2 tak cukup umur tu yang suka kacau2. hehehe~

nURmALa mAZLan said...

hahahaha~ kita pon pernah tgk sms macam ni kat hp mak kita.. tetiba dia cakap i love you...kita ejek la mak kita..ooo mak ada bf

Diarihatiku1976 said...

HAHAHAH LAWAK..LAWAK.. TERINGAT ZAMAN MUDA DULU... SEPUPU SAYA SUKA BUAT CAMTU KAT PUBLIC PHONE.. WAKAKAKAA........

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah