Wednesday, February 10, 2010

Baby Crying Contest



Jom join contest anjuran KAK PAH...

Aku teruja nak join contest ni sebab ada  1 gambo mika menangis yg aku suka sangat.. gambo ni dia mcm marah bila mama n papa suh dia posing.. muka nangis bersungguh-sungguh.. hahha pandai protes dak kecik ni tau.... gambar ni masa najlis cukur jambul dia.. la ni dah botak... hihi





NAMA : Muhammad Danish Mikhail b. Mohd Azrul
Umur dlm gambar : 5 bulan (now dah 6 bulan)

Klik kat banner sebelah kanan atas tu.. jom kita meriahkan contest ni ramai-ramai...... Tarikh tutup contest ni adalah pd 28 Februari 2010...

4 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

awat mika beria2 nanges tu?

kakpah said...

hahaha.. memang muka protes. good luck.

nURmALa mAZLan said...

alolololo...sian nyer dia...tp x pe..sbb dia nangis tu leh buat masuk kontes kan?

@e_da said...

intan.. dia mmg ceenggitu kalau time buat perangai.. tp nagisnya kejap je..

kak pah.. ok tq..

nurmala... heheh nagis bawa tuah harap2nya kan..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah