Monday, March 22, 2010

Award dr Sue MAMA ALYA

Thanx Sue.. lama betul tak dapat tag ke award camni..berkurun gaklerrr.. ssekali menjawab apa salahnya.. kalau yg susah2 tu alamak lambat la nak menjawabnya.. actually yg ni simple je...


apapun nak ucap thanx dulu untuk AWARD BEATIFUL BLOGGER NI.. perasan i kejap.. hihi




Syarat-syarat seperti di bawah:

1. Thank & link the person
that gave you the award.
:: OK dah::

2. Pass this award onto 15
bloggers you’ve recently
discovered and think are fantastic.

  1. mzira
  2. kak su mama aisy n alesha
  3. haja mama dihah n ammar
  4. yatiechomel
  5. catlina mama eein
  6. iyraribenmerah
  7. dyla mama inas
  8. azie
  9. wani ummi aqif
  10. anis ummi ukail n uzma
  11. kak idalara
  12. dj epoi
  13. ibu alia kayisah
  14. isya ibu iffah
  15. intan mama khalish
(pening aku cari nama nak di tag huhuhu) kalau dah buat sebelum ni sila abaikan ya..


3. Contact said Blogs and let them know
they’ve won the award
Okeh..nanti kalau ada masa i buzz diorg

4. State 7 things about yourself.

1. suka wat lawak
2. happy go lucky
3. suka menyakat
4. kdg2 ada baran sket kot.. hihi
5. suka shopping
6. suka window shopping gak
7. independent

haaa dah abih dah.. teruskan mengetag ya.. hihi

6 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

tq dear beri award.
:)

yatie chomeyl said...

owh bg kat yatie gak erk..thanks2x...nanti yatie amik ;)

Wife to Firdaus Ghazali said...

azie yg mana ni kak? ;p

@e_da said...

putrikure-kure sama-sama


Azie yg bertanya tu la .. hehehhe

isya said...

hihi, dpt gak.. thanks ida..

wanie said...

thanks ye kak ida..;p

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah