Tuesday, March 30, 2010

Buat Duit lagi... Cepat sape nak...:P

klik banner ni kalau korang nak join gak...


Hahahaha.. kali ni lain pulak.. janji tak kuar modal apa salahnya kita cuba kan.. Kalau aritu geostring kali nin MYLOOK plak.. meh aku nak share ngan korang..

My look ni sama mcm YAHOO atau GOOGLE tempat korang nak search atau cari apa-apa maklumat...

Jangan risau yg ni pun TAK PAYAH KUAR MODAL... bila korang SEARCH pun dah dapat bayaran... tp LIMITED 5 kali je sehari.. kali yg ke 6 tu dia tak bg duit dah.. heheh meh aku tolong calculate kan ya..

1x Search =rm 0.22 (dua puluh dua sen ya)
5x search = rm 1.10

So daripada korang search tak dapat apa2 hari2 tu kan.. dapat 5 kali sehari n kali la 30 hari .. kira la sendiri.. hehehheheh.. so apalagi meh klik SINI.. join n register je tak susah..

5 bebelan kawanku:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

bestnyer....janji masyukkk kan...
nak try gark ler..

btw....mcm mana u buat iklan nuffnang kat bawah tu yerk.....kasi ajar sikit..he he he he

@e_da said...

mesti try zanna.. rugi sebab tak payah modal apa2.. iklan nuffnang tu nanti sy buatkan entry ya..insya Allah

Mak Su said...

salam ziarah..... berminatlah pulak :)

nEa FleriDa said...

kita pon bru lps join jgk :)

kenwooi said...

it's all about the money =D

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah