Tuesday, March 30, 2010

"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

Dah ujung2 tarikh tutup baru aku nak join contest ni.. takpela sekadar mencuba kan... hahah mika la mangsa mama tuk masuk join contest. Contest kali ni anjuran iz-Aan sempena 1st birthday anak teruna nya...



kLIK pADA BANNER DI ATAS NI UNTUK KETERANGAN LANJUT

Pic yang di taruhkan sempena "Contest si comel bersama Floater " ni dia gambau anak kesayangan aku nih... ni dia




NAMA : MUHAMMAD DANISH MIKHAIL
UMUR : 7 BULAN 1/2
pic ni diambil last week

Orang lain terkodek2 main air.. yg dia ni siap bersila kaki dalam floater tu.. ehheh tunggula sket masa lg pandai kot...


Meh kita tgk syarat2nya...


1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini-OK

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...dah jadi cam kebiasaan plak, kalu wat contest mesti jadi follower..bukan per, senang nak review blog peserta nanti...) DONE

3. Add kan LINK blog ini pada blog memasing. DONE

4. Add LINK contest ini di entry memasing DONE

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
************************
Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan SEKEPING gambar aksi menarik si comel anda bersama floater. Si comel hendaklah berumur kurang dari 4 tahun semasa gambar itu di ambil. DONE

2. Nyatakan nama anak anda dan umur beliau pada ketika itu DONE

3. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan. DONE

Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2010

2 bebelan kawanku:

saveme_zero said...

alahai...comelnya mika duduk dalam tu.

iz-AnN عبداللطيف said...

sori lambat jenguk ye...saya copy gambar..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah