Tuesday, March 23, 2010

Sape Nak Duit Free.. Mai register aje.. so easy...

Perasan tak banner kat atas tu bawah dr follower blog ni... Selalunya aku tak mudah sgt percaya duit2 free2 ni .. lagi2 nak kena kuar modal.. alahai pikir 80x kali kan.. tp yg ni aku dpt dr mail seorang kawan... nampaknya sgt mudah.. aku sesaje nak cuba..

  • Tidak memerlukan modal
  • Hanya perlu Register sahaja
  • Selepas register terus dikreditkan $10 dalam akaun
  • then bila ada yg register baru masukla $1 ke akaun kita
  • So promote ajer la
  • Tak caya sila cuba..
  • takyah kuar modal tak aper...
  • Boleh cash out bila akaun dah capai $100
kalau nak try klik kat banner tu....
sesiapa yg nak register kena guna email SELAIN akaun yahoo.. ex gmail atau hotmail boleh la..



Maila kawan2 kita cuba je.. jgn lepaskan peluang... hihi

3 bebelan kawanku:

Siti said...

nak try gak la...

Aidi-Safuan said...

nih betol ker nih? sekarang kan banyak scam. hati2 okay. :)

Hazman said...

uish....ye ke dah dapat income....hmmm....leh update screenshot tak ?

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah