Tuesday, March 9, 2010

Update keadaan mika..

Pagi td aku dah g pusrawi check mika kat sana.. then doctor kata maybe takut kuman atau prob usus.. dia suh mika di warded kan... aku plak minta doc tuliskan surat tuk warded tu... aku minta doc transferkan mika ke ampang puteri coz mika ada medical kad insuran prudential.. sib bak hubby dah amik awal... lega juga..medical card mika...

la ni tgh bersiap balik umah kemas brg dia nak g register masuk wad... kawan2 tima kasih doakan mika.. moga takde apa la kan.. hope 1 mlm ni je la dia dalam wad... aku tak sanggup tgk kalau dia kena cucuk.... huwaaaaaaaaaa...........

5 bebelan kawanku:

Aleeya said...

mmg kesian klo baby2 lagi dah kena warded, nak cite ape2 pn takde experience, sbb alhamdulilah damia blom pnh lagi smpai warded ni cuma paling teruk kena kuarantin sbb hfmd tu pun kuarantin kat umah kita sendiri yg jaga kan.. tapi x pe sabar la ek ida..ni la dia cabaran dalam menjaga anak, kerana, dengan diduga sebegini, membuatkan kita lebih menghargai nya ..moga mika cpt sembuh...

seorang AKU said...

moga mika cepat semboh!

Diarihatiku1976 said...

akak doakan mika cepat sembuh

Nadia Yuna said...

moga mika cepat sembuh =)

fuadnis said...

alahai..siannye mika..anis doakan moga mika cepat sembuh dan tak pe2 yee..banyakkan doa..take care..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah