Wednesday, April 14, 2010

Gaya Tido Terkini

kalau dulu dia tido terlentang jek.. mengiring pun kadang2.. tp la ni macam2 gaya.. kalau kitatidokan susah sgt nak tido... lama2 aku biarkan dia yg tido sendiri tanpa paksaan untuk tido...

Ada masa dia suka pegang sesuatu sambil tido mengiring.... yang ni sorokmuka tepi bantal.. risau gak lemas ke apa kan... make sure ada bantal kecik je tepi dia tido....

puas aku pujuk tuk terlentangkan dia tp dia golek balik nak tido meniarap gak.. risau dia sakit leher je bila bangun...

Semalam pun dia pun lg gaya ni.. maybe dia dah selelsa kot...

Tak berani nak alih awal2.. nanti dia terjaga.. so biar dulu sampai bebetul lena....

Kaki pun ada gaya nak posing time tido tau... kalau bangun tido je terus meniarap.. bahaya kalau tak letak bantal tepi2 dia... macam2 la mika ni....


harini n esok kursus... bosannya la hai.. so mlm la dpt blogwalking ya...

5 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

hehehe. macam2 gaya. khalish tido slalu ngn=injak badan ke atas je.

Siti said...

haaaaa....wafi pun suka tidur meniarap. agaknya dia rasa kemas sikit kat badan tu kan.

Mama Hanim said...

hehehe.. mmg suka kan tgk baby tido..mcm2 gaya ada.. hanim dlu pn cmtu gak..

Aleeya said...

mika mika...kiyutnye bantal die.. tido meniarap ni stengah kata baik gak..damia baby2 dulu taknak bantal lak..dah besor ni nak byk bantal lak..satu nak peluk, satu nak letak bwh kaki, satu nak tutup muka..erm mcm2 peel...

Diamilikku said...

hahahha..sebijik peel aisy...susah sungguh nak tidokan..pusing sana pusing sini..peluk tak kena..dukung tak kena...last2 sama jugak biar dia tido sendiri...memang usia mcm ni baby akan buat peel gitu..sekejap je..nanti dah back to normal..tido sepanjang malam tak bangun langsung...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah