Wednesday, April 14, 2010

hadiah mamamika giveaway...

Hari sabtu haritu aku dah g beli hadiah2 untuk mamamika birthday giveaway... nak update asik tertangguh... tunggu ya.. insyallah aku akan update hadiah tu secepat mungkin.... weekend ni nak balik kg.. hmm tak sabo rasanya... muka mak n. abah memanggil depan mata.... mak plak dah tak bleh tahan nak tunggu jumaat asik menghitung hari je dia nak jumpa cucu kesayangan dia yang tomei ni... hehehhe
Mak tok tunggu mika balik tau... . rindu pic dia masa banyak rambut.. ( pic ni umurdia 4 bulan sebelum dia cukur rambut.....

2 bebelan kawanku:

Siti said...

tak sabar nak tgk hadiah apa walaupun x masuk...hahaha

nEa FleriDa said...

WAAHH.. HDIAH AP TU YER :)

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah