Thursday, April 15, 2010

Mika in Mickey costume


Shopping Online lg.. lately giler lak aku menyopping nline.. bukan apa.. kalau baju or brg2 yg jarang kita jumpa di shopping complex tu yg aku beli di online.. kdg2 bosan gak pegi shopping complex balik2 fesyan or baju yg sama je...

Minggu lepas dah order baju mickey costume ni.. nampak cute sgt.. aku mmg gilerbrg2 mickeymouse tuk mika.. hahha.. dah jd trademark dia mika n mickey is fren.. hehehhe

yea.. baju yg di order dah sampai...



Apalagi testing terus la...hmm ok cute tp baju tu besor sket.. takpela leh pakai lama kan... susah nak amik gambo dia suh berdiri tak mau.. bagi umpan baru dia ok duduk...




Bagi umpan kertas baru duk diam... huh




Tengok 611 la.. mcm pandai je.. pantang nampak remote mmg dia punya la.. konon2 je tu walhal selalu dia offtvtu.. termangu2 aku tgk skrin kosong.. kalau kita tekan balik dia tekan balik... hmm payah kdg nak tgk tvkena sembunyi remote.. kalau dia nampak meraung nak...


eccehhhh tengok tv sampai garu kaki ke????



laptop pun paling dia suka... tinggal semua benda lain kalau nampak aku online.. kdg2 berperang ngan dia nak online fb pun payah... hehehhe



kemain menggodek lg remote tu ya....

Remote adalah sedap untuk dimakan kan mika....

Kalau aku amik remote camnila jadi dia... meraung mcm kena dera plak... sampai kita bg balik baru dia senyap.. bertuah tul budak ni.....

4 bebelan kawanku:

Siti said...

eh..cute nye baju tu..harus siti gi beli gak ni....jap nak gi skodeng..huhu

puterikurekure said...

suka gile ok gambar mika meraung. hahaha.

ehem. pengakuan ikhlas dari seorang mama. kite suka gile buat khalish nanges. hahahaha~

isya said...

comel la mika pkai bj mickey tu!

Aleeya said...

heehhe comelznye mika pkai kostum tuhhhh, culik kanggg

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah