Thursday, April 15, 2010

Kursus..

petang ni baru abis kursus... dah la semalam penceramah tu tahan kitorg sampai kul 6. Aku dah tak senang duduk ingat nak balik... adoila... dah lama tak kena kursus, dah la kursus penulisan.. sangap la akku... ngantuk gilerr rasa... Petang ni present paper plak.. benda paling aku tak suka sekali... adoii bosannya...

malam ni nak kemas brg2.. malam esok nak balik JB ada kenduri.. hati dah ingat mak je... dah tak de perasaan nak keje.. mlm ni gak nak buat kek tuk mak.. petang esok balikkeje leh zasss balik kg... yeaaaa tak sabo rasa nak jumpa semua sepupu aku yg dah lama tak jumpa... huhu

3 bebelan kawanku:

Siti said...

sonoknya nak balik kampung...ct pun dah rindu betul kat mak.

Zaidah said...

bawak keta tu bebaik yer....kim salam ngan family kat jb...jb tu kat mana yerk...

Aleeya said...

da lama keje ni sgt la malas nak attend kursus kan, awl2 keje time bujang best bekusus huhuu

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah