Friday, April 2, 2010

Penawar Rajuk

Ni dia penawar org merajuk...


Sape yang merajuk??? AKU la.. adala hal yg aku merajuk kan yg mmemang mengguris perasaan.. adatla umah tangga kan pasang surut mcm air laut jugak...

Tapi kalau aku merajuk ni la ubat yg hubby aku selalu buat memujuk.. akupun pelik.. mmg aku suka choc banana ni.. tp ada gak benda2 lain yg aku suka.. tp tiap kali merajuk mesti cake ni yg dia beli.. Sampai umah tengok ada atas meja.. rasa mmg nak tp tahan jek... hahahah. orang merajuk la katakan kan.. "dalam hati tuhan je la yg tau.. tp lelama amik gak makan.. kuikuikuiiiiiiiii Kalau masa bercinta beli bunga ke coklat ke.. la ni kek pulak... hahah

Tapi hati cair gak tengok kek tu.. bukan kerana kek.. tp suka sebab ada Inisiatif dia nak memujuk.. dari dia wat dek jek lg haru kan... hahahhah



Nyum nyum.... kek ni kongsi ngan mika.. sikit2 aku suap mulut dia. mk aihh kemain suka.. tp tak boleh banyak buat rasa2 di lidah dia je.. kang sakit perut pulak dak kecik tu...Apapun Tq  kat hubby.. muahhh :P


psss.. Takleh majuk selalu ada jd gemok kang.. hahhahah lgpun kalau majuk aku suka diam n senyap.. tp sebenarnya tak tahan nak bercakap.. sebab aku ni jenis pot pet pot pet.. hubby kata tak best kalau aku senyap..sunyi je umah mcm takde orang... hahahhahahha

5 bebelan kawanku:

Diarihatiku1976 said...

untungnya.. kalo hubby akak.. haram dia nak beli semua tu... mujuk cara lain je .. yg tak kuar kan duit.. kodukut..

Siti said...

waaaa..bagusnya...
kalau camtu leh la majuk byk kali kan...

E'za a.k.a mama Luqman said...

yum..yum..sedapnyeeee.,kite pun suke choc banana tu :)

gee ryder said...

sok nk terjah sr la hehe

btw, slm kenal :)

@e_da said...

Diarihatiku... lain2 cara lelaki ni memujuk kan...

Siti.. bahaya majuk byk kali.. jd buntal nanti bini dia.. hehhehe


Eza.. yummy kan kek tu.. smala kita


Gee ryder mmg terliur tgk kek tu.. tima kasih jenguk ke sini

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah