Tuesday, April 13, 2010

Restaurant Look Out Point - KL City View -MENARA TINJAU

Malam td hubby bawa kami ke Menara Tinjau.. lama dah plan nak makan kat situ... hubby kata ni celebrate pra birthday mama.. sebab sabtu ni masa besday aku kami kena ke JB kenduri kawin my cousin... hihih.. ni yg best ni...

Menara Tinjau ni salah 1 pusat pelancongan gak... terletak di Jalan Ampang Hulu Langat. Kita boleh menikmati makanan dengan pemandangan indah KL di waktu malam... sgtcantik.. berangin je tempat tu waktu malam...

Meh kita layan gambo...

eorang kanak-kanak riang kalau dia bawa berjalan.. kemain suka dia.. nak tido pun x jadi...






3 pic ni kredit to google


Yang ni guna kamera hp aku.. not bad nampak gakla KL..

ni dia restaurant tu.. cantik kan pemandangan waktu malam dia.. sib baik tak hujan.. waitress kat situ kata kalau hari jumaat, sabtu & ahad ramai sangatorang.. kadang2 sampai beratur nak dapatkan meja.. tu sebab hubby bawa kami hari biasa .. tu pun susah nak dapat parking...

pic ni gelap pulak.. yang seronoknya masa kitorang makan ada orang sambut besday pihak restoran siap pasangkan lagu happy birthday n nyanyikan lagu sambil buat suprise hantar kek.. best la.. papa tanya aku nak ke? alamak malu la.. tak payah la.. heheheh

Restaurant kat sini menyediakan makanan western food, ala carte.. restaurant makanan arab pun ada.. tp semalam kami makan western food je..


Hidangan kami mlm td.. lamb chop,mushroom n juice...



Sebelum balik kami posing tp pic guna night mode tetapi gelap.. hahahah..


6 bebelan kawanku:

kenwooi said...

wow beautiful.. i've never been there i my life! one day! =)

Aleeya said...

cantek tempatnye, blom sampai lagi....nampak baby mika tu lebih sedap dr makanan geram nengok baby mika rasa nak geget2 dia hahahah

Mama Hanim said...

mmg cantik..tq for the view..

err, x jumpa la cari link saya kt sini..hehe..
blog nick maswani tu dh x valid..

saveme_zero said...

cantiknya KL dimlm hari..sure rmi yg merendek sekali kat situ ... ekekekekk

@e_da said...

kenwooi
u must visit here.. also have chinese food at the restaurant

mamahanim... ida dah link kan balik blog mama hanim ya... tmpat tu mmg cantik..



aleya. kena ajak lan pegi tu.. tak jauh pun... mika mmg sedap untuk digeget.. hihi



sue.. apalagi g try la... sure ramai yg bercintan cintun situ...

salina said...

alamak ida.. macam best je.. cuba bagi spesifik guide kat aku.. nak gak try western kat sana..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah