Thursday, May 13, 2010

Aku tak tau la kenapa???

Malam ni internet kat umah wat hal.. tak tau apa kena.. mmg boleh on.. TAPI takleh ON facebook. tu satu hal... aku bukak blog pulak.. try komen kat blog kawan2.. semua tak boleh appear.. walhal aku masa aku komen , komen tu ada keluar. dah komen kat blog mummy ayu nak vote untuk kawan2 pun tak nak kuar.. tp bila REVIEW balik tak ada pulak.. bila check firewall ok je.. kenapa agaknya ek.. hubby kata mika ada tekan2 ` keyboard tp aku rasa bukan sebab tu kot.. hmmm ke line tenet ni yg wat hal.. ada kena call TM lak ni kang.. hihi

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

sama laaaaaaaa, tapi leya nye berokben mmg salu slow ..ssh tinggal komen, dulu pakai streamyx laju gak, tapi bila dah tuko berokben stresss je manjangggg

@e_da said...

tu la leya stremyx ni kdg2 wat hal gak..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah