Friday, May 14, 2010

balik kampung.. hohohoho balik kampung


Harini separuh hari aku meeting.. dlm meeting duk sms ngan adik aku kat JB.. aku nak balik kg ptg ni.. dah plan ngan adik nak celebrate mothers day untuk mak.. biarla lewat asalkan dpt buat... aku saje tak bgtau mak nak balik malam ni... nak SUPRISE...

Aku tau mak dah rindu sgt ngan mika.. 1 hari byk kali call nak ckp ngan mika.. mika ni plak kalau ada mood dia layan la.. tp kalau takde mood nak nak pulak puting ada dlm mulut emmm dia wat dek jek.. kdg2 frust mak aku nak dgr suara cucu dia.. so hari ni aku nak balik secara suprise bawa balik mika untuk mak...

bukan kata mak.. aku pun rindu kat mak aku... dr zaman bujang, dah kawin lum ada nak n now dah ada anak.. aku kalau rindu sgt mmg aku balik walaupun kdg2 poket tgh nak kontang.. hahahhah rindu punya pasal aku usahakan.. hihi.. kalau dulu2 masa study kdg2 ada masa sampai leh nagis kalau rindu kat mak lg2 kalau time assigment ir projek tgh byk.. nak balik tak boleh.. tu yg tak tahan tu...

so hari ni aku dgn muka sememh minta half day ngan bos.. heheh sib baik bos aku sporting... kalau ikutkan ujung bulan ada wesak day 3 hari kan.. tp hubby dah request balik perak lak sbb dia ada keje kat sana.. so ni je ada masa aku nak balik kg aku.. huhu.. hrp2 dia dpt balik awal ptg ni..

Ok aku dah nak balik dah ni... nak kemas2 baju2 aku n mika.. nti hubby balik amik mika kat nursery leh zass balik kg.. ehheh.. nak singgah seremban umah kawan aku jap tgk baby baru dia.. pastu terus ke bt pahat........... heheheh tak sabar rasa nak sampai sana... ok daaaaaaaaaaaa

4 bebelan kawanku:

yatie chomeyl said...

best nye blk kg.mestix sbr2 nak jumpa mak. wishing u a pleasant and safe journey :)

puterikurekure said...

bestnya balek batu pahat! nak beriyani gam satu!

:)

fuadnis said...

berhati2 dijalanraya ye kak eida....;-)

@e_da said...

yatie... thanx.. mmg tak sabo jumpa mak..

puterikure2.. jom jom bariyani gam..

anis./.. thanx dear

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah