Monday, May 17, 2010

Alhamdulillah rezki mika... Tq semua..


1stly mamamika nak ucap terima kasih pada semua yg dah vote mika tempohari.. alhamdulillah mika dpt tempat kedua contestbaby with ball... tanpa jasa auntie2 di luar sana maybe mik tak menang kot.. hihi... Thanx MUMMYAYU buat contest ni..


hari ni aku MC.. demam n batuk yg teruk.... Malam td baru sampai dr kg... letih tak sgt.. tp batuk ni buat aku lemah la.. nak bernafas pun susah.. takut je jangkit kat mika.. walhal aku jangkit dr dia ni ... hihi

So pepagi dia dah bangun.. aku layankan lagu mickey mouse feberet dia kat youtube.. kalau tgk video ni mmg dia leka n suka sgt... yang peliknya kagu2 lain aku buka dia tak nak.. tak suka dia suka yg satu tu jugak... pandaimemilih budak ni...



Mickey Mouse Clubhouse HOT DOG Song.. fav mika... pakai bj mickey dgr lagu mickey.. mika n mickey


kena ulang banyak kali.. adoyaiii tak dapek nak berfb... dia concer laptop pulak... huhu nti dia tido leh update lg k...

7 bebelan kawanku:

mummy_ayu said...

morning dear..sian dia demam ye..makan ubat, rehat ye...and congrats to mika ..mail me ur address ye...take care!!

Diamilikku said...

congrats ida...take care and rets well jgn duk ngadap pc jer tau

CatlinaFly said...

eh samalah, e-ein pon suka sgt dgn mickey mouse club house nak2 lagu hot dog ni

Uda said...

tahniah .. jaga diri & byk berehat..
lepas ni mama dah kena beli 1 lappy kat mika laa..

fuadnis said...

eh...kak eida....samalah..!!!!!uzma pun suke lagu hot dog ni...klu menangis, pasangkan je lagu ni..konpem terus diam and gelak terkekek2...ajaib sungguh lagu ni..hahahahaha.....

puterikurekure said...

awak kena beli laptop satu lagi yang. untuk mika.
:)

@e_da said...

mummy ayu.. thanx.. n thanx again bg mika hadiah ya..

Kak su.. mmg nak rest ni.. sbb mika pun aktif takleh nak on lappy..

catlina.. nape budak2 suka lagu ni kan.. ada tarikan..

mam uda .. thanx ya tolong vote mika...

Anis.. kalau psg lagu ni tukar lagu lain dia taknak tau... nak lagu ni gak...

puterikure2...kalau beli yg mainan tak tau dia nak gak tak atau dia nak yg mama dia punya gak.. hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah