Saturday, May 22, 2010

Anak Sape ni?

Aku ni nak sidai kain.. tp updated blog jap.. sebab anak bertuah aku baru je tido... kalau dia berjaga payah sket lerrr.....


ni malam td punya cerita...

Papa dia suh aku buat cekodok udang...

Dah kul 10 malam.. adoi malam2 buta mau makan cekodok.. buat kan gak la.....

sementara tu dia jaga anak bujang dia....


dan ini lah jadinya........




Tempat ni mmg kesukaan dia.. balik2 dia pegi kat meja tu.... kalau dulu just pegang2 tuk berdiri je....


boleh dia landing kat tengah2 tu... risaunya aku kalau meja tu jatuh kena dia... dia syok2 je duk dalam tu.. landing kat tengah2 tu.. bila aku panggil dia sengih2.. haiyaaaaaaaaaa ini budak..... makin notyy ooooooooooooooooo

3 bebelan kawanku:

fuadnis said...

hahahahah...macam tula kak eida..kalau orang laki/bapaknye yg jaga anak..selamba badak je biar anaknye meng"explore" rumah..hehe....

cicakgirl said...

hehe..anak cik ida!

CatlinaFly said...

alololo comeynye dak tecit ni..dah bosan duk kat tilam , dia pi cari meja hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah