Friday, May 7, 2010

Happy 9month MIKA..

7 mei 2010.. mika genap 9 bulan. sekejap je rasa...
mika la ni dah pandai nak memapah... tp tak merangkak.. menyusur kemain laju.. aku rasa dia ni lari step terus nak memapah.. panjat kerusi nak berdiri,...
Gigi pun takde lg.. yg pastinya dia anak yg baik dan manja.. tak banyak kerenah cuma kalau sakit je dia merengek sket... cian dia...

Nak masuk bulan baru ni dia demam.. mlm td bawadia g klinik sebab dia batuk takleh tido kesian plak tengok...




Mata berair merah... dia boleh duduk dah sekrg tp kdg2 senget2 mcm nak tumbang gak.. heheh

manja gak ngan papa.. kalau papa balik keje menggelitik nak dukung sambil gelak. tp bila sakit bad mood je muka...

dah siap nak g klinik..


Paling suka kena gomol2 n cium-cium dengan mama.. dengan rela hati dia tadah muka...Anak manja mama.. moga jd anak yg soleh n bijak ye syg....

Hadiah 9 bln tuk mika.. hahah takde keje la tu kebetulan jumpa patung ben10 ni murah...
abis di kerjakan bnda tu.. digigit, ditepuk di hayun2...

2 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

wahh anniversary 9 bulan dah dapat patung ben 10..anniversary setahun nanti tak tahulah pulak ehhhh

Aleeya said...

anniv 9 bulan dapat motosikal kot sue hehehe

wahhh mika dah 9 bulan..gigi takde dah dpt patong ben 10 besor ehhh betuahnye mika hehehhe, takpe lambat tumbuh gigi lambat rosaknye...

*cobaan kali ke 4 tinggalkan komen,blogspot leya prob le..nak tinggal komen je error

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah