Thursday, May 20, 2010

Interview..

Harini hari ke dua aku buat interview untuk student intake. macam2 ragam dan kerenah... seronok gak.. tp ada gak bg jawapan2 yg menyakitkan hati... tp ada yg ok.. dari sesi penilaian interview ni la kitorg boleh nilai yang mana boleh masuk atau tak...

Tapi ada 1 borang td mmg aku yang amat pelik... letak gambo lelaki siap bertopi.. gaya hensem la.... tapi nama dlam borang SALMAH.. punyala aku suprise nak inteview dia ni.. nak tau lelaki ke perempuan..


Sekali yang datang rupanya perempuan siap pakai baju kurung dan tudung.. Akupun soal siasat habis-habisan.. Kenapa awak hantar gambar lelaki ni. (gambo tu mmg pengkid punya style la.) dia kata takde gambar tu je yang ada...

Aku sound siap2 kalau nak belajar kat sini awak kena ubah semua penampilan lelaki awak tu.. tp pelik interview elok la pakai baju kurung siap BERTUDUNG lg.. hai macam2 ragam manusia... kelakar pun ada... Tapi result SPM dia ok so kami ambil dan beri dia peluang.. cuma aku mintak dia janji jangan bawa pengaruh2 negatif bila belajar kat sini...

Semalam punya cerita aku tanya kenapa nak masuk belajar sini.. boleh dia jawab "Kat sini ada WIFI'" kelakar gak jawapan tu aku rasa.. apala yg diorg pikir untuk masa depan diorg ek...

Tapi yang pelik2 tu ada sket la.. selain tu kebanyakan OK..

ok jap lagi nak sambung sesi petang.. apa pulak ceritanya kali ni.... hihi seronok tengok gelagat manusia

8 bebelan kawanku:

puterikurekure said...

hehehe. betul tau. best interview orang ni.
:)

yatie chomeyl said...

macam2 ragam erk ida. x sbr tggu next entry yg id ank cite ragam2 budak2 yg g interview tu

Zaidah said...

@e_da interview untuk course ape yerk...bila kita interview nielah kita bleh nilai 60% attitude diorang...n selebihnyer ketika belajar...

Aleeya said...

hahahaa wifi tu penting bg menceriakan aktiviti sosial dia la agaknye..senang nak fb, blogging, chatting hahahaha

@e_da said...

@puterikurekure

seronok tgk ragam org

@e_da said...

@yatie chomeyl

he he yatie.. nati ida citer lagi ek.. kelakar tau

@e_da said...

@Zaidah


ida interview bidang art n design sebelum tu kena melukis dulu zai...

@e_da said...

@Aleeya

leeya masalahnya wifi untuk student IT block web2 social ni.. haha tu yg ida gelak dlm hati je tu..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah