Friday, May 21, 2010

Tension & Frust..

Jam 4.30 pagi mika terjaga nak susu.. bangun n buat susu mika.. sementara tunggu dia minum aku online tenet.. buka web AIRASIA sebab nak booked tiket FREE SEAT tu.. sebab kalau buat siang hari SAH2 la mmg BZ giler ramai orang online

so pepagi buta ni ok la dapat buka untuk tempahan..



Aku siap kejut hubby snak bincang tarikh n time flight.. hubby aku sekali terjaga n wat pilihan..

Sekali dah siap isi form semua bagai... yang buat aku FRUST.. kad kredit hubby dah sampai limit.. adoii la bengang tul.. tapi kalau nak ikutkan ada lg balance yg boleh guna kdg2 pelik gak aku camana leh kata dah sampai limit... kitorg bukan guna sgt pun...


Aku terus terang cakap aku memang TAK ADA kad KREDIT.. sebab aku mmg TAK SUKA dan TAKNAK ADA.. biar la hubby sorang yg ada.. hubby aku byk kali offer nak buat supplement.. tp aku yg taknak.. takut aku sendiri takleh kawal nanti.. cuma kalau aku nak guna aku minta la kat dia.. hahahha pastu bulan2 dia yg kena bayau... hihih


Sudahnya kena la bayar guna maybank2u AKU.. aduihh... terkono den.. baru aku nak POW laki aku.. kalau tak free2 je laki aku yg bayar.. hahah.. insya allah bln 3 tahun depan dapatla bawak mak aku berjalan.. mmg murah pegi balik baru 3++ tu pun kami 4 org FREE.. mika je kena bayar pegi balik 100.. selebihnya tax la apa bagai...

kami pegi tak jauh pun.. ke langkawi je.. aku dah byk kali pegi.. tp tak penah pegi dgn mak.. pegi ni pun nak TUNAIKAN HAJAT mak aku yg nak pegi LANGKAWI ni.. dah lama dia bgtau nak g langkawi nak beli pinggan mangkuk ke apa tak tau la..

HUbby aku lak ajak g MABUL sabah.. yg tu dia kena beli plak la tiket nya.. aku dah sponsor yang ini.. huhuhu

Rasa nak g bandung gak tp tengah pikir2 lagi.. adoii banyak tul kemahuan... kalau duit banyak anytime leh fly mana2 kan.. hahahah

12 bebelan kawanku:

Aleeya said...

ida jommm gi bandung...hubby pun ade ajak gi bandung tapi tengah cari tarikh sesuai jew ni heheh jom le gi sesama nak???

Siti said...

waaa..nak gi cuti2 yer...sonoknya...

Diarihatiku1976 said...

bandung ya.. memang best... saya dah pegi...

isya said...

langkawi, bestnya!

Ibu Alia Kaiyisah said...

Eda nk p Mabul?. jom. jom. dekat sangat dah dengan umah PIL tu. leh singgah mamam sutung bakar. nyum. nyum.

Diamilikku said...

bila nak pi langkawi tuh...hehehhehe...buleh plan gi sama2...tapi kami amik feri je lah....

@e_da said...

@Aleeya

leeya tgh pikir lagi ni sebab hubby punya passport dah tamat tarikh.. mika pun tak buat lg... huhu byk kojo laie nak g ni.. nti ida tanya ajoy ek..

@e_da said...

@Siti


siti jom kita cuti2 msia..

@e_da said...

@Diarihatiku1976

kak ina BANDUng best shopping kan..

@e_da said...

@isya

isya jom pi shopping

@e_da said...

@Ibu Alia Kaiyisah

ibu alia ye ke.. hubby ida suka g sana untuk Diving dia kata sana cantik.. nanti kalau nak g ida habaq ek..

@e_da said...

@Diamilikku

kak su insyallah akhir bulan 3.. jom kita jumpa2 kan aisy n mika

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah