Thursday, June 10, 2010

Bapa ke anak yang nak main



Petang semalam lepas balik keje kan nak g jalan2 kan.. sebab emosi kan semalam.. hihih

balik tu hubby amik aku then kami amik mika kat nursery terus ke care4.. tujuan nak cari blaus aku kononnya..

Aku jalan2 butik2 yg ada manatau kalau ada yg berkenan.. hubby lak jalan2 bawa mika.. lepas aku dah pusing dan takde yg berkenan aku carila mana diorang dua beranak nih,..

Sekali aku jumpa kat sini...



Over tul papa ko kan mika.. ni sape yg nak main ni? anak ke bapak? sanggup tu sambil dukung anak pun .. (kitorang tak bawa stroller malas nak amik balik umah) sib baik carrier tu mmg ada dlm keta..

Macam la mika pandai.. papa ni ... nti dah pandai sok tak larat lak nak bayau beli token... ni mika kecik dah besor sket nti taknak nya aku ajor masuk tempat tu.. ada taknak balik kang nanti... ni sebab papa dia yg teruja nak try.. ha takpela

lepas beli brg kitorg g mkn kat Splendid.. kedai dah ala2 Secret recipe.. ada ikan siakap sweet sour.. harga ok berpatutan.. next time leh try lg.. lupa nak snap makanan tu.. hahha


papa dpt gift menan ni masa kat tempat game tu.. leh la mika main.. mama sekali leh main ngan mika...


muka dah ngantuk penat....


2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

vavvavaaaa amvoi ajoy..dia lagi excited dari mika huhuuuuu, takpew2 mika ley amk ilmu dari bapaknye haahhaa

Cik Puan*PIE said...

bdk2 mng teruja ngn bnda2 mcm tu..xpelah t dh beso skit leh la main2 kt situ...puaslah nk ajak blk xmau dh nnt...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah