Thursday, June 10, 2010

Name tag mika

Belom sekolah dah ada name tag ye....


bukan name tag kat baju ni name tag kat barang2 mika...

semalam masa g care 4 aku mmg dah hajat nak beli benda ni dah lama...

Sticker nama mika...

Aku rasa wajar aku letak sticker ni pada brg2 mika.. contohnya pada botol susu.. aku takut tertukar .. ya la mmg belum penah terjadi tp kalau pikirkan mmg la kalau ada ramai budak yg pakai botol sama tak bernama sure mesti tertukar punyala... sebelum ni dalam beg mika ada baju gegirl.. aku basuh kat umah then aku pulang balik kat nursery.. takan mika nak pakai baju pink lak kan...

So aku tempah sticker disney mickey mouse untuk labelkan pada barang2 mika yang nak di bawa ke nursery.. mika n mickey kan sinonim.... hihi
sangat cute.. aku yg teruja lebih... hahahah..kat botol2 susu n varang2 mika semua aku tampal... tp tak sempat snap..

100pcs baru RM 16.. ok la kan sgt menarik...

macam2 gambo ada.. yg penting mickey ada ...

lepas ni mama dah tak ragu ni botol mika atau bukan.. hihi

3 bebelan kawanku:

IdaShah said...

mmg cute.kat nursery kan ramai elok lah buat cam gini..

Ya ALya said...

idea yg bagusssss.....

Ibu Lala said...

betul la. saya pun buat camtu kat barang2 sekolah anak. kalau tak asyik hilang je..

menarik..menarik..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah