Thursday, June 10, 2010

Pagi yang indah bersama buah hati

Pagi yang indah bila bangun pagi melihat senyuman dia..

Mika bila bangun kalau tengok mama takde mesti mulut ternganga luas nak menangis...

Tapi kalau nampak muka mama terus tak jadi..

Tiba2 dia leh senyum nak minta dukung..

Bila mama iron baju buat susu mika dia minum sambil tengok mama bersiap...

Bila mama dah siap jom kita turun mama hantar mika g school aka nursery.. hihih


Selalunya bila hantar dia g nursery dia tido.. tp hari ni kemain ceria.. maybe dah baik demam.. tp batuk still ada... tgk pic tu dia sibuk nak tekan nombor lift tu.. badan dah semakin berisi.. berasa lenguh gak dukung dia ni..

Muka budak notty... mak tok kata mata mcm sport light.. takpe la kan janji anak mama cute. hahahhaha.. makin hari makin manja ngan mama... kalau aku balik amik dia .. buka pintu nursery kemain suka dia sambut mama dia. Alhamdulillah syukur atas nikmat Allah


4 bebelan kawanku:

Aleeya said...

bulatnye mata mika...tomeiiiiiii laaaa hehehe

mika da sht yer, lega sket kan..klo anak tak sht ni ssh je ati nak gi keje huhhhuu ataupun nak bg ati tenteram yaya EL je klo anak tak sht...hehe

Diamilikku said...

tapi kan mata mika tu ikut sape ehhh..bulat tul..geram je tgk

@e_da said...

@Aleeya

kalau pegi mana2 mmg org tegur mata dia leya... dulu pregnant banyak sgt makan buah delima kot.. hihih

mmg kalau anak tak sihat hati risau jek kan.. alhamdulillah dah sihat

@e_da said...

@Diamilikku

mmg tak tau mata dia ikut sape kak su.. mata ida n hubby takde la bulat gitu.. hihi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah