Tuesday, June 22, 2010

Hadiah menang baby with ball..

1stly nak ucap tima kacih kat auntie ayu (mummyayu) n notti netti... hari tu kan mika menang contest baby with ball.. ingat lg tak.. so hadiah tu dah pun sampai.. masa hadiah tu sampai kat opis, mama sy outstation so opismate mama yg simpankan...

semalam mama bawa balik hadiah tu nak bg kat mika...
cute hadiah tu siap ada kad yg comel... ada pic mika sekali...

ni hadiahnya.. mika dapat hadiah tiger bear.. cute n comel..memula dia nak pegang bulu tiger tu dia mcm geli-geli sebab bulu tiger tu lembut je..... lama2 dah ok.. di cucuk2nya mata tiger tu.. di tarik2 telinga tiger tu.. hihi mika.. mika... tq juga buat semua auntie yg tolong vote mika haritu.. kalau tak mika tak dapat la tiger bear yg shomel ni............ tq semua...



4 bebelan kawanku:

Ju@Lucky^Mummy said...

wow.. best nye menang contest!! cute nye tiger tu..

Ya ALya said...

bestnyer...tahniah untuk mika....

Ya ALya said...

heheheheh...bestnyer la mika kan.....

mummy_ayu said...

glad mika suka...sowie lambat pos hadiah yer..
tq coz join & lain kali ada, join lagi tau!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah