Wednesday, June 23, 2010

Ibu kaisya Giveaway

Best betul la... ibu kaisya buat giveaway yang paling mudah sekali...

cuma perlu tepekan gambo kat atas tu kemudian link kan blog kedai ibu kaisya... walaupun belum dibuka open.. tp kita boleh linkan je dulu url blog tu.. nti dah open boleh kita tengok...

tak sangka ibu kaisya pandai rupanya buat coklat yg cantik2 tu ya.. sgt kreatif ibu kaisya ni... nati kaisya mesti ikut jejak ibu k...

jom kawan2 join ramai2....


1 bebelan kawanku:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Dear,
Thanks join GA kite. Hehe.

Gud luck!!

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah