Friday, June 11, 2010

Icha dah montel

Updated lg perkembangan my niece.. alhamdulillah kesihatannya semakin baik.. cuma icha ni ada alergik so kena care lebih.. lg pun dia kan baby premature.. mmg kena penjagaan lebih...

Sekarang ni dia dah berpantang di umah nenek yong peng.. so mak tok kena call hari2 tanya perkembangan dia.. kejap2 mak tok call abg mika kejap2 call adik icha.. hahahah mak tok teruja dah ada 2 cucu...

Sekarang ni doc bg icha makan witamin sekali sehari memandangkan berat icha kan masa lahir 1.9kg je.. pastu bila dia sakit berat turun 1.82.. doc bg vitamin untuk bantu kesihatan icha... sekrang alhamdulillah berat icha dah naik 2 kg lebih.. dia pun bagus senang isap susu mama dia.. memudahkan lg perkembangan kesihatan dia dengan baik...



Semalam papa icha mms pic dia.. terkejut mak long tengok. Kejap je pipi icha dah montel.. haritu icha ni kecik sgt2.. sampai mak long nak pegang pun takut... mmg haritu kaki badan dia sgt halus.. sampai mak kata dia nak mandi kan icha pun takut.. kesian kecik sgt... tp alhamdulillah semuanya semakin pulih.. cepat besar nanti leh main ngan abg mika ok...

2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

alhamdulila...comel nye icha..

Zaidah said...

alah...comelnyer baby...geramnyer...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah