Thursday, June 3, 2010

Malam Trial

Siang td adik ipar dapat call dari hospital...

Nurse minta adik ipar datang ke hospital dan admitted sekali lagi...

mula-mula kami risau gak...

rupanya malam ni.. alysha dptduk ngan mama...

Alysha dah ditukarkan ke wad biasa.. jaundisnya dah pun turun ke angka 13 drpada 16 hari sebelumnya...

Malam ni .. nurse nak test alysha dah boleh direct feed dr mama dia atau tak.. sebab nak tgk pernafasan alysha stabil atau tak kalau dia isap susu direct dr mamanya... kiranya malam trial yg menentukan aleysha boleh balik atau tak esok ni....

td aku sms adik ipar tanya camana keadaan aleysha boleh menyusu atau tak

alhamdulillah alysha dah boleh menyusu...

Mak aku pun happy sgt sebab dah dapat tgk cucu melalui gambar2 yang papa dia amik...

Mak tok pun belum berpeluang sentuh alysha lg.. mak tok mesti tak sabar nak dukung dia... Esok kalau keadaan dia ok mungkin dapat kuar spital agaknya.. lepas ni mika dah jd no 2.. mak tok nak bela alysha pula dalam pantang.. hihihi tentu mak tok tak sabar sgt2 dah nak mandi n belai aleysha.... hihih


Syukur semuanya semakin pulih.. terima kasih semua pada kawan2 yg sungguh baik hati yg telah mendoakan aleysha ... hanya allah yg membalasnya.. aminnnnnnn

4 bebelan kawanku:

Glo-w~* said...

Hope everything will end well^^ be strong.

Aleeya said...

alhamdulilah...

anin said...

alhamdulillah.. Allah bagi nikmat yg tak terhingga kpd ibu dn ayah nya..anin yg baca pun rasa gembira.. tahniah buat adik dn adik ipar..smg sgalanya berjalan lancar

Diamilikku said...

alhamdulillah....lega baca..hehehhe..rindu entry2 mika pulak..tak sabar nak tgk gambar mika ngan alesya...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah