Wednesday, June 2, 2010

Tosei punya citer

Hubby aku bebel mlm td.. nape mlm semalam aku tak nak makan tosei dia beli.... la beli tosei ke tak perasan pun.. hahah

Ni la rupa tosei search dr en. google

citer dia gini....


Malam semalam hubby balik lewat ... dalam jam 3 pg.. ada keje urgent nak buat.... aku tunggu gakla dia balik sampai kul 1.. tp mata dah ngantuk akupun tido la. Esok nak keje pulak kan...Rupanya malam tu ntah kul 1 ke 2 dia ada call aku tanya nak makan apa...

Dia kata masa aku angkat fon tu aku ada ckp nak makan tosei..

Jadinya dia balik tu dia beli la tosei.. sampai umah dia kejut2 aku.. mmg aku tak sedar langsung... sampai dia bw tosei g bilik pun aku tak sedar gak.. mmg letih sgt badan masa tu ngan period pain lg... pastu dia makan sorg2...

jd mlm smlm dia bebel.. lain kali papa malas la nak beli mama tak mau makan.. aku pun cakap la.."mana mama ada pesan tosei.. mama pun tak tau papa beli tosei"

"la yg papa call mama ckp nak makan tosei tu apa"
aku " laaa bila masanya.. mana ada" sungguh mmg aku tak sedar..

Rupanya kan.. masa hubby call aku baru je tido.. makanya aku adala lalok tak sedar apa yg aku ckp.. tp hubby kata mmg aku angkat fon pastu ckp pulak nak tosei... hhahahhaha giler la... tgh tido leh ckp pastu tido balik

hahah sory la papa.. jgn marah okey.. nti muka kedut.... moralnya.. takyah la call org time tgh syokk tido.. sib baik tak melalut nak nak kari kambing ke beriyani ke.... hahahhaha sorrryyy naaa papa





5 bebelan kawanku:

nads said...

hahaha...kelakar la ida nih...nasib mintak tosei...bukan mintak yang pelik3..hahaha

AshAnas said...

Haha, sibbaik tosei ja.... Cmne leh pi jwb tosei tu? Teringat ke?

puterikurekure said...

hehehe.
kita pon pernah cam tu tau.

tapi kalau bab ngigau2 ni alang la yang rajin ngigau pon.

Mama Farra dan Faris said...

hai.eida..

salam kenai..

Uda said...

kelakar laa eida.. ni mesti masa tido tu tengah mimpi order tosei... bila papa call jer.. terus order..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah