Wednesday, June 9, 2010

Out station

Minggu depan aku outstation 4 hari memula ke terengganu pastu kelantan.. ada lawatan student...

hmmm tgh berfikir2 nak bawa mika ke tak.. sian lak dia mesti penat.. kalau dia tk ikiut mak ngan abah dtg kl jagakan mika.. tp aku ni dah mcm susah lak rasa nak tinggalkan dia.. rinduuuu 4hari lak tu


student nak buat mlm BBQ kira mlm perpisahan la sebelum diorg grad. Diorg bg tema warna biru putih.. alahai aku nak kena cari baju la pulak.. yg lama ada tp tengokla sesuai ke tak nak di pakai malam tu.. tengah search kot2 ada blause2 cantik online... kalau berkenan dengan warna tema ingat nak shopping online je.. takpun kena la merayap cari baju plak.. huhuhu


2 bebelan kawanku:

Aleeya said...

fuhh 4 hariiii tu lama turrrr..erm beli online pun okay kan..senang jimat masa turun supermarket turrr hehehe

SSulieana said...

wah jalan2 ke pantai timur...bwk si kecik tu ke...tp kalau sorang2 nk handle mcm ssh kan...tp susah2 bwk je...hehehe

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah