Wednesday, June 2, 2010

Pertama kali melihat wajahnya.....

Setelah 5hari dilahirkan ke dunia...

Setelah 5 hari mereka tidak dpt berdakapan..

setelah 5 hari tidak tapat menyentuh....

setelah 5 hari mereka berjauhan...

setelah 5 hari barulah merasai susu ibu....


kini wajahnya dpt di tatap puas2 oleh ayah dan bondanya...


Semalam papa dan mama alesya dah dapat meriba anak mereka.... syukurr...




Wajah kecil comel NUR FATHIAH ALESYA... byk mirip mama dia.

Wajah comel yg maklong teringin sgt nak tgk... bila alesya dah kuar dr ICU barula papa dapat amik gambo alesya.. tu pun sebab nurse bg alesya kat mama nak suh alesya belajar direct breastfeed... alesya dah boleh belajar sikit2 nak isap susu.. walaupun susu mama dia ada sikit je skrg ni.. mak tok akan usahakan bg mama alesya bykan susu.. mayeb susu akan adabanyak bila alesya dah direct feed nanti...


5 hari alesya tanpa belaian papa dan mamanya.. 5 hari alesya bersendirian..

Sehingga hari ini Alesya masih lg di hospital... alesya kini di tempatkan dlm inkubator di bawah lampu..matanya di tutup..alesya kena jaundis pulak...mak long doakan alesya boleh balik dlm sehari 2 lg..

jumaat ni maklong balik kg harap2 alesya dah dapat kuar spital...




5 bebelan kawanku:

Aleeya said...

pasni dah kuar spital alesya leh men puas2 ngan maklong n pak long yer hehehe

Ibu Alia Kaiyisah said...

Alesya,
Cepat sihat ya sayang. Nnt boleh kuar hospital n jumpa mama and papa. :)

puterikurekure said...

alesya dah nak sembuh ye. alhamdulillah.

jaundice kejap je. dalam 2-3 hari dah ok la tu. insyaAllah~

Cik Puan*PIE said...

jaundis kejap je klau mama dia direct feeding...insya-allah 2,3 ari ok dh...

AshAnas said...

Alhamdulillah.... Smoga alisya trus sihat

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah