Tuesday, June 1, 2010

Updated ALESYA

Sms dr adik...

"nafas alisya semakin stabil.. bantuan oksigen dah tak pakai.. Alisya dah ditukarkan wad.. dah tak duduk di ICU"


Alhamdulillah syukur yg amat sgt.. selagi dia di ICU tak tenang hati kami....

"mata dia kena tutup duduk bawah lampu.. tidur nyenyak sgt.... Kulit kaki kering... kulit cam klelat sket dr aritu... tiub kat mulut pun dah takde.. maybe harini dia kena belajar isap susu guna mulut"

Aku rasa alisya ni kena kuning pulak la ni duduk bawah lampu ni... kemungkinan la... petang ni adik ipar nak g wad lg doc suh direct feed pada alisya.. harap2 dia boleh dah isap susu mama dia... hari yg ke 5 baru diorg berpeluang nak dakap anak... tp tu pun tunggu petang nanti punya cerita...

" Alisya tido nyenyak.. td papa dia kacau dia pun dia lena je.. bila sentuh bibir dia, dia senyum"

gembira dah hati adik aku.. kalau tak semua sms dia nada sebak nak di baca...

kalau perkembangan dia semakin positif ntah2 esok lusa alisya dah boleh kuar wad.. mmm tak sabo nak tgk muka dia....

6 bebelan kawanku:

Zaidah said...

alhamdulillah semoga alisya cepat sembuh..

puterikurekure said...

alhamdulillah...seronok kita dgr perkembangan alisya.

Diamilikku said...

alhamdulillah...berkat doa..semoga alesya buleh direct BF mama dia...

isya said...

alhamdulillah.. semoga baby alesya cepat sembuh..

Nina Nurziana said...

smoga baby sihat selalu ;)

Cik Puan*PIE said...

alhmdulillah...smoga alesya sihat sepenuhnya. bg support kt mama alesya bg susu ibu...jgn give up..kena fikir +ve bru susu akn mngalir dgn bnyk...fikir yg baik2 aje...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah