Thursday, July 1, 2010

Belum Birthday dah dapat hadiah...

Birthday mama lama dah lepas.. birhtday papa pun baru je berlalu... sape lg kalau bukan birthday mika... bulan ni dia dah menginjak 11 bulan.. bulan depan birthday dia... uihhh sungguh mcm tak percaya la.... mika dah nak setahun... tengok dia mcm baby2 je lg....

semalam petang buka mail box tengok adasurat dr enfamama club... isi mcm tebal je... aku rasa ni aku ada isi borang masa kat carefour aritu.... saje suka2 aku tau mesti akan dapat apa2... aritu mika dapat blanet mamil.. comel n sweet..


mika kan baby enfa.. sekarang dia minum enfaproA+ before ni enfalac.... enfamama ni awal2 dah alert birthday mika.. dia tau mika dah nak setahun diorg hantar sample enfagrow pulak untuk step susu umur setahun pulak....



Mika dapat hadiah ini.... alat pengukur ketinggian mika...

Macam2 ada dlm surat tu.. ada sample susu, ada buku guide pemakanan dan susu n hadiah tu sekali.. lepas ni mama akan tampal at dinding nti senang nak pantau perkembangan ketinggian mika...

Anyway TQ enfaclub bg mika hadiah...... :)

2 bebelan kawanku:

Zaidah said...

APPY BESDAY MIKA....MEMBESAR DAN TINGGI TAU...:)

Aleeya said...

wahhh dapat awal hadiah yer...bestnyeee

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah