Monday, July 12, 2010

Besday Party Alia

Hari sabtu mika dpt invitation besday party anak kawan mama n papa.. besday kakak alia yang pertama.. beza sebulan je ngan mika.. alia ni anak kawan mama n papa masa study dulu... seronoknya mika 1st time g besday party ni... jom...


Mika dah siap...


Mika bw present tuk kakak alia..

Besday party ni kat shah alam.. strat kul 3-5.. tp kami sampai dlm kul 3.30.. buat dalam dewan apartment...

Mika pun sibuk nak tiup.. mcm dah pandai tp sket je angin yg masuk.... kat sana punya la suka dia .. sana sini org amik dia wat tak kisah je ngan papa n mama...

Ni dia besday girl puteri alia... theme minnie mouse besday dia ni..

mika balik dapat gift dr kak alia.. mika dapat bantal mickey yg sgt cute.. 2 goodies yg ada choc n aor kotak.. dan 1 bear comel.. thanx kak alia... mika happy sgt...


3 bebelan kawanku:

fikaryna said...

g besday party kasi hadiah pastu dpt hadiah balik..baik sggh besday girl..tgk mika pun control encem jer..hehe..

@e_da said...

betul tu fikaryna. kita bawa hadiah tuk dia.. sekali balik pun dapat hadiah balik pulak.. rezki.. hehehhe

Aleeya said...

AUNTIE TUNGGU BESDAY PARTY MIKA JE LAK NEH HEHEHHE

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah