Monday, July 12, 2010

Contest Huggies

To all Mummy's, mama, ibu, bonda, mak jom la kita join contest huggies ni.. hadiahnya amat lumayan.. Tapi pada sesiapa yg mmg pakai brand Huggies la... Mcm my mika mmg pakai huggies dr baby.. masa dalam pantang ada try guna drypers tp dia tak tahan kena rashes pulak.. sejak tukar huggies alhamdulillah takde melecet ke apa...

dalam sebulan aku mesti beli 2 pek huggies yg pek biru dan 1 pek merah.. sambil2 tu leh kumpul point.. citer point ni nti aku buat 1 n3 pasal redeem ya...


Kalau sesiapa yg nak join tu senang ajer simpan bar code yg ada kat plastik beg huggies ni.. pastu isi borang n jawab soalan sket yg senang.. contest ni dari 1/7/2010 sehingga 1/9/2010
dah alang2 memakai jom je la kita join.. mana tau rezeki anak kan.. cuba je kalau rezki ada .. ada la.. takde redha je la.. hihi


Hadiah yg agak lumayan tu kan..... kalau nak tau keterangan lebih lanjut klik kat SINI



3 bebelan kawanku:

MRS. K said...

hadif tak pakai huggies la yang.. cawat die cam pendek skit..peha hadif kan bambam.. hiks

puterikurekure said...

tq for the info yang!
khalish pon pakai huggies biru dan merah. hehe.

EiJa ZaQuaN said...

ermm..my son zaquan x pakai huggies...zaquan sesuai pulak pakai drypers..mmg x pernah lg tukar brand lain mmandangkan dia x pernah alah pd drypers..

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah