Tuesday, July 13, 2010

Restoran Nelayan Titiwangsa & Happy Moment


Semalam petang seperti yang di rancang hubby ajak gak berbuka puasa kat restoran nelayan Titiwangsa.. ntah apa mimpinya.. orang nak belanja ikut je lerr kan jgn banyak tanya... hihihi

On the way nak pegi mika mmg tak tau diam dlm keta.. kejap2 je nak duduk atas riba selebihnya dia suka duduk berdiri di bawah tu.. tangan mula la nak menggapai itu ini.. tukar channel radio la.. kuatkan volume radiola.. banyak keje dia...


Kaki ni mmg tak boleh blah gak.. walaupun duduk atas riba kaki tu nak capai gak gear tu... huhu kalau dah namanya anak lelaki.. mmg lasak... tak dpt tangan kaki pun jadi... haritu nyaris2 aku .. tak tau nak kata jd apa.. tunggu hubby .. keta pada gear parking, mika tak tau diam tertolak pegi ge gear 2.. keta dah nak gerak tp sib baik ada handbreak yg dah di tarik.. kalau tak tak tau aku ngan mika terhumban ke mana.. masa tu kering darah aku.. bahaya gak ...

Sampai kat restoran tu awal lg dalam jam 6.30.. kami jalan2 taman sambil sorong mika dlm stroller.. 1st time gak bawa dia jalan tempat camni.. selalunya sorong dalam mall jek...


best gak petang2 camni jalan2 kat taman.. tak selalu ada peluang camni, coz hubby selalunya bz kalau hari keje.. sesekali je dia dpt balik awal.. so saat2 camni adalah sesuatu yg indah..


tengok betapa happynya anakanda tercinta sengih sampai ke telinga.. dia tengok je gelagat kawan2 bermain sana sini...


Kesian tengok dia duk perati je.. bg peluang dia main gak... amboii suka sgt2... lama gak dia duduk atas kuda ni... mulut pot pet pot pet ckp ngan papa...


Try yg ni plak.. lagi la suka.... terkekek2 ketawa.... tp muka gayat.. hahahha

cepat dtg kat mama plak...

Haaa suka tak hengat.. ternganga2 ketawa.. suka yg amat.. mama lg happy tengok mika happy.. kalau boleh evertime kami nak buat mika happy.... syg bucuk mama nih..

Dah nak masuk magrib baru kami masuk ke restoran.. mika seolah2 tak nak tinggalkan playground.. mulut mengomel2 bila kitorg bawa dia keluar dr taman... lain kali kita main lg ok...

makan steamboat dan macam2.. memuaskan.. dessert ada, mcm2 la ada.. yg pastinya sesi makan takde gambo sebab bateri kamera hp dah habis pulak... kamera plak tak bawa... hmm setakat tu je la yg ad gambo....

makan dan solat magrib kat situ... mmg puas hati la... sedap n banyak choice makanan.. kami amik set buffet.. rasanya berbaloi kot .. Isnin hingga khamis RM25 per person, jumaat hingga ahad rm 28 per person... kira ok gak la... hubby puas makan steamboat semalam sampai buncit perut hahahha... sedar tak sedar kul 9 malam kami gerak balik.... lain kali leh dtg lg...


4 bebelan kawanku:

Ease Basri said...

Wah....maklumat berguna pasal tempat makan...RM25 per pax ok sangat tuh... hehehehehe..... suka suka... tengok Mika memain kat playground sangat seronok .... ceria sungguh.... :)

puterikurekure said...

bestnya mika jalan2 dan makan2. nom nom nom...

Aleeya said...

sonoknye mika men2 kat taman....terselah happy nyer..:))

yaya klo ari keje dpt balik awal..bwk la damia gi taman..tu pun without hubby sbb dia besa lewat..huhuu

Cik Puan*PIE said...

c ammar pun sama klau dlm kete mng xgeti dok diam..mnjang dia nk g kt stereng..cmner la nk drive klau dia dok kt stereng...pstu kang dia buat hal lain lak..mcm2 kan..
*sonoklah mika tu ye dpt kuar memain...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah