Thursday, August 12, 2010

Birthday party mika Part 2

Haaa main part 1, part 2 plak kan.. sebab gambo banyak maka tak larat nak upload n citer semua.. kita buat berperingkat la ya...

Hari sabtu tu mmg risau gak dengan keadaan mendung nak ujan.. masa aku g ambil makanan yg aku order kat area KL ada tempat dah renyai.. hati punya la risau sebab majlis aku outdoor kan.. dalam hati berdoa mohon agar janganla hujan.. alhamdulillah sepanjang majlis mendung jek...

Malam sebelum.. persiapan memasang canopy.. aku snap dr atas umah... mlm sebelum tu masih la boleh pegang2 kamera snap sana sini.. esok tu kamera pun aku tak jumpa.. sebab sibuk sgt dgn segala persiapan...

Lokasi tepi pool umah kitorg...

My birthday boy yg tak lekang kunci kat mulut dia tu... kalau buka dia buat perangai.. adoyaiiii

Tersusun goodies tuk tetamu kids... dan antara hadiah yg mika dpt...


Banner birthday mika aka guest book.. papa dia buat n design sendiri... nak order email me k..(promote..hehehhe)


Orang kuat membuat majlis kami ceria.. kenalan kami dlm blog aje.. tp dah mcm saudara.. BRO DJ epoi kita... dia mmg sempoi... kalau tak majlis kitorg mesti hambar... budak2 suka ngan dia... Orang yg sgt berpengalaman mengendalikan majlis2 terutamanya majlis kawin.. sila la ke blog beliau http://djepoi8787.blogspot.com untuk mendapatkan khidmatDJ, canopy atau pun renovation umah.. glamer tau bro kita nih.. hihihi



my luvely family... masa ni nak potong kek.. tp gambo kek nya nti la upload.. susah nak kendali budak mika ni.. dia sibuk nak capai kek.. sibuk nak turun tak mau dukung.. adoi laaa

Majlis baru bermula... kawan2 dan saudara mara yg hadir.. actually ramai gak yg tak dapat hadir sebab ramai yg balik kampung nak sambut puasa kan.. tp alhamdulillah majlis tetap berjalan lancar..


ok nanti sambung lg di part 3 k ... byk gambo lg nak edit..

nanti sy senaraikan persiapan dan tempahan yg dibuat untuk rujukan sesiapa nak buat majlis camni sebagai rujukan....


7 bebelan kawanku:

Diamilikku said...

rasa frust tak dapat join..huhuhu..dalam keadaan2 mcm ni mulalah terfikir nak pindah duk kl balik..hahahahhaha...gila reason tak strong langsung...sebab nak join birthday2 n kenduri2 serta reunion kengkawan blog semata... :)

yatie chomeyl said...

perghh meriah gile bday mika/...siap ada banner bagai

SSulieana said...

salam...wah mcm nk sambut menantu dh ni, meriah je...sori Mika auntie lmbt wish besday Mika..,maklumlah lama x bukak blg...anyway Hepy Belated Besday to Mika...semoga sihat dan jd anak yg soleh...

norihan said...

wah meriahnya birthday mika...mesti lega dah sekarang...

mamalieyna said...

WAAAH SUNGGUH MERIAH MAJLIS MIKA...CAM NAK KAWEN ^_^...SURE PUAS HATI SEMUA BERJALAN LANCAR KAN...SONOT TAK MIKA? DYK DPT ANGPAU N PRESENT..?..HEHE..

CatlinaFly said...

bestnye..meriah! :)..

eima said...

wah meriah nye ...best ...
hepi belated besday mika


http://eima-contest.blogspot.com/2010/08/wardahwardrobe-1st-giveaway.html

kena tag lagi

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah