Wednesday, August 4, 2010

Bz nya mcm nak kencduri kawen plak...

2- 3 hari ni bz yg amat.. urus kan persiapan majlis besday mika.. alhamdullillah tempahan semua dah dibuat.. cuma preparation memasak ada la lg yg belum di beli...letih gak kan.. sesekali takpela... dan kali pertama...

Hari ni bz edar kad untuk kekawan opis.. bukan apa nak edar map senang diorg dtg.. kalau tak nti susah.. umah aku ni payah sket nak cari, dulu masa memula pindah pun aku asikla sesat nak balik umah.. lawak gak kan...

pada semua jgn lupa ya.. kalau ada masa lapang jemput la dtg.. pd yg dah bg email tu nti sy email map... boleh la kita kenal2... anak2 pun leh mandi manda... kita minum2 ptg je... k nanti citer pasal preparation ya..

esok mak tok mika dtg.. import untuk masak.. hehehhe


4 bebelan kawanku:

Ibu Alia Kaiyisah said...

Eda, ni belum lg preparation utk sambut menantu. Bizinya ntah mcm mana agaknya nanti kan. hehe.

Aleeya said...

woww nak wat besday party utk mika yer..sonok le anak bujang turrr...

siap impot lagik org nak memasak hehehe

Fieza79 said...

mesti byk benda bk kena setel...majlis2 gini mmg la kena teliti tp sll last2 da jgk yg tertinggal..huhuu

norihan said...

salam,wah mama mika...mestilah sibukkan..tukang masak import dari kampung ye...?mesti sedap tu...apa2 pun all the best for preparation...

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Exchange LINK...

    Your Link/

Disclaimer

Dilarang mengambil apa-apa jenis bentuk peniruan di dalam blog ini tanpa persetujuan tuan Tanah ya.
 
Copyright 2014 Reserved to Lakaran Hatii © Design By Cik Nurfarah